ERSOY’DAN VAKIF HAFTASI MESAJI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERSOY’DAN VAKIF HAFTASI MESAJI


 

Türkiye Cumhuriyeti Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, ‘Vakıf Haftası’nın bu sene sosyal medya üzerinden kutlanacağını bildirdi.

Haber Merkezi

Türkiye Cumhuriyeti Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy Vakıf Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı. Ersoy mesajında, 11-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Vakıf Haftası’nın bu sene ‘Vakıf Medeniyetinde Şefkat ve Merhamet’ konusu çerçevesinde sosyal medya kanalları ve kitle iletişim araçları aracılığı ile kutlanacağını belirtti. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak dünden bugüne kuşaklar arasında canlı bir köprü olan vakıf kültür mirasının korunmasında ve gelecek nesillere intikalinin sağlanması hususunda gerek Türkiye’de gerekse de Osmanlı vakıflarının yayıldığı geniş coğrafyada çalışmalarını sürdürmekte olduklarını vurgulayan Ersoy mesajında; “Vakıf Haftası boyunca ‘Şefkat ve Merhamet’ başlığı çerçevesinde hiçbir karşılık beklemeden hayır yapmak sevdasıyla içinde yaşadıkları topluma katkı sunmakta yarışan ecdadımızın rahmetle yad edilmesine vesile olmayı umuyoruz.

Vakıf bir sevgi, hayır ve hizmet kurumudur. Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanları olarak hepimiz üstündeki büyük vebal ve sorumluluğun farkında olarak koşullar ne olursa olsun gayretle çalışmakla mükellefiz. Bu minvalde; vakıf abide eserlerimize can suyu verilmeye, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kuru gıda paketi ulaştırılmaya, muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza vakfiyeler doğrultusunda aylık bağlanılmasına, eğitim çağındaki öğrencilerimize eğitim bursları verilmeye, Eyüp imaretinde sıcak yemek servisi yapılmaya devam etmektedir. 

Amacımız, yüzlerce yıldır bizlere emanet bırakılmış ve bugün önemini daha da iyi idrak etmekte olduğumuz, yardımlaşma ve karşılık beklemeden iyilik yapma kavramlarının temsili bir mücevher gibi olan vakıf olgusunu oluşturan şuurun canlı tutulmasını sağlamaktır.  

Vakıf Haftasının hayırlı olmasını temenni eder; benliğinde karşılık beklemeden iyilik yeşertmiş, şefkat ve merhamet duygularını ihtiyacı olana sunma isteği ile dolu vâkıf yürekleri selamlar, saygılar sunar, bir dahaki Vakıf Haftasında bütün çalışanlarımız ve dostlarımızla sağlıkla yan yana ve birlikte olabilmeyi dilerim” ifadelerine yer verdi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA