BERBER VE KUAFÖRLERE AÇILIŞ ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BERBER VE KUAFÖRLERE AÇILIŞ ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLİYOR


 

Haber Merkezi

Mezitli Belediyesi, 11 Mayıs’ta açılması planlanan berber ve kuaförlerde dezenfektan çalışması yapıyor. Virüsün yayılmasını önlemek ve vatandaşların olumsuz şekilde etkilenmemesi için işi sıkı tutan Mezitli Belediyesi, Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Odası iş birliğinde dezenfekte programı hazırladı. Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Şükrü Güneş, 11 Mayıs’a kadar tüm berber, kuaförler ve güzellik salonlarını virüsün olası etkilerinden arındırılması için Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Köç’ü ziyaret ederek çalışma programı hazırladı.

Böylesi hassas bir dönemde vatandaşların virüsten etkilenmemesi için çalışmaları ve yaptığı hizmetlerden dolayı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür eden Mustafa Köç, “Başkanımız Neşet Tarhan ile görüşmelerimiz sonucunda kapatılan işyerlerimizin dezenfekte yapılması konusunda ortak bir karar aldık. İlk etapta berberler, kuaförler ve güzellik merkezlerimizden başlayacağız. Açılacak olan işyerlerinin hizmet vermeden önce Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarını başlatacak. Çalışmalarımız koordineli bir şekilde ve program dahilinde ilerleyecek. Dezenfekte olacak işyerlerimiz odamız tarafından bilgilendirilecek. Bu çalışmalar bir takım oyunu. Başkanımız Neşet Tarhan da sağ olsun her zaman yanımızda ve desteklerini sürdürüyor. İlçemizde güzel hizmetler sunuyor. Başkanımıza ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Virüsün ilk duyulduğu günden bu yana hiçbir vatandaşın etkilenmemesi adına tüm tedbirleri aldıklarının altını çizen Mezitli Belediye başkanı Neşet Tarhan da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Hiçbir vatandaşımızın virüsten etkilenmemesi için hassasiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her bölgede olduğu gibi 11 Mayıs’ta açılacak olan ve sağlık açısından önemli riskler taşıma ihtimali bulunan berber ve kuaförlerde bir temizlik ve dezenfekten çalışması yapmayı düşündük. Bu konuda Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile birlikte bir program hazırlayarak tüm esnafların ilaçlanmasını sağlayacağız. Esnaf odamız berber ve kuaförlerimizi bilgilendirecek ve ekiplerimiz de program dahilinde işletmelere giderek ilaçlama yapacak. Virüsün tamamen ortadan kalkıncaya kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek hiçbir vatandaşımızı virüse teslim etmemek en büyük amacımız” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA