KARANTİNA SÜRECİNDE ODALARINI KULLANDIĞI KIZ ÖĞRENCİLERE BURS VERECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARANTİNA SÜRECİNDE ODALARINI KULLANDIĞI KIZ ÖĞRENCİLERE BURS VERECEK


 

Suudi Arabistan’dan gelerek 14 günlük karantina sürecini Mersin Kız Yurdunda geçiren Türk vatandaşı, odasını kullandığı 3 kız öğrenciye eğitimleri boyunca burs vermek istediğini söyledi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'da berberlik yapan 44 yaşındaki Gökmen Aşkaroğlu, 18 Nisan tarihinde Türkiye'ye döndüğünde 14 günlük karantina sürecini Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Mersin Kız Yurdunda geçirdi. Mersin'deki karantina sürecini tamamlayarak memleketi Hatay'a dönen Aşkaroğlu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı odasını kullandığı 3 kız öğrenciye burs vereceğini açıkladı.

18 Nisan tarihinde Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Mersin Kız Yurduna 14 günlük karantina sürecini geçirmek üzere giriş yaptığını söyleyen Aşkaroğlu, “Bizleri yurt dışından getirerek yurtlara yerleştiren devletimize, bu süreçte bizlere her konuda yardımcı olan devlet büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca karantina süreci boyunca bizlerle her konuda ilgilenen yurt idaresine, temizlik, güvenlik ve sağlık personellerimize şükranlarımı sunuyorum. Her şey çok güzel bakımımız, yemeklerimiz çok şükür hiçbir eksiğimiz olmadı. Odalarını kullandığım öğrencilere burs vermek istedim, çünkü ben de iki kız çocuğu babasıyım. Gönlümden geçtiği için ufakta olsa öğrencilerimize yardımda bulunmak istiyorum” dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA