BELİRSİZLİK SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR


 

ALİ ŞANLI

Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen liglerin ne zaman başlayacağının hala belli olmaması kulüpleri zor duruma sokuyor. Çözüm üretmeye çalışan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu soruya yanıt bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. TFF Başkanı Nihat Özdemir, bu kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile buluşacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve alt lig ekiplerinin başkanlarının katıldığı toplantının bir bölümü Başkan Özdemir tarafından açıklanmıştı. Özdemir "Birinci Lig takımları oynamak istiyor. İkinci ve Üçüncü Lig takımlarının ise yüzde 77'sini oynamak istemiyor. Onlar diyor ki, “Birincilere ödülleri verilsin ama küme düşme olmasın” ifadelerini kullanmıştı.

BEKLEMEDELER

Mersin ekipleri İçel İdman Yurdu ve Tarsus İdman Yurdu da dört gözle TFF’nin alacağı kararları bekliyor. Bilindiği gibi hafta içi yaygın basında çıkan haberlere göre Bölgesel Amatör Lig’de lider olan takımların 3’ncü lige alınacağı, Tarsus İdman Yurdu’nun mücadele ettiği 2’nci lig ise oynanmayacağı iddialarına takımlar olumlu olumsuz cevap vermemişti.

Resmi bir açıklama yapılmadan Tarsus İdman Yurdu ve İçel İdman Yurdu bir açıklama yapmayacağı gelen bilgiler arasında.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA