ERDEMLİ’DE ÇİFTÇİLERİN GÜZ TEMİZLİĞİNE BELEDİYE DESTEĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE ÇİFTÇİLERİN GÜZ TEMİZLİĞİNE BELEDİYE DESTEĞİ


 

Haber Merkezi

Erdemli ilçesinde baharın gelmesiyle birlikte çiftçiler bahçe ve seralarında yıllık olan bitkilerinin güz mevsiminden kalan atıklarını, kurumuş dal ve gazelleri temizlemeye başladı.

Koyuncu Mahallesi’nde çiftçilik ile uğraşan vatandaşların bahçe ve seralarda bahar temizliği yapmaya başlaması ile, tarım arazilerinden toplanan atıkların ve gazellerin mahalle arası ulaşım yollarının kenarlarında birikmeye başlaması sonucu harekete geçen Erdemli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; bahçe ve sera aralarında bulunan, yol kenarlarında biriktirilen kuru dalları, güz mevsiminden kalan tarımsal atıkları toplayarak mahalleyi temiz bir görüntüye kavuşturdu.

“ÇİFTÇİMİZİN TALEBİ BAŞIMIZ ÜSTÜNE”

Çiftçilerin zor günler geçirdiğine vurgu yaparak taleplerinin mümkün mertebe geri çevrilmemesi hususunda gayret gösterdiklerinin altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu “Bahçelerin güzlük atıklarının toplanması hususunda Erdemli Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Erdemli ekonomisinin can damarı tarımdır. Erdemli tarımı ülkemiz içerisinde de büyük oranda yer tutmaktadır. Erdemli tarım üretimi hem ilçe ekonomisine hem de yansıması ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Tarım üreticisi çiftçilerimizin şu günlerde birçok konuda sıkıntı yaşadığı da herkesin malumu. Biz Erdemli Belediyesi olarak sıkıntılı günler geçirmekte olan çiftçilerimizin her zaman olduğu gibi bugünlerde de yanlarında olacağız. Çiftçimizin talebi başımızın üstünedir” şeklinde konuştu.

Koyuncu Mahallesi sakini ve çiftçilerinden Ekrem Gök ise, “Güzlük dikimimizin dallarını belediyemize rica ettik, geldiler kaldırıp temizlediler, kendilerinden Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA