FUTBOLA DÖNÜŞ SİNYALLERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FUTBOLA DÖNÜŞ SİNYALLERİ


 

ALİ ŞANLI

Tüm dünyayı sarsan corona virüsü (Covid-19) salgını birçok sektörü vurdu. Salgından en fazla etkilenenlerin başında gelen spor resmen durma noktasına gelmişti. Aylardır tün dünyada spor organizasyonları durmuştu. Türkiye'ye bakıldığında birçok Avrupa ülkesinden daha az hasarla süreci geçirmesi başta futbol olmak üzere bazı branşların başlaması gündeme geldi.

TOPLANTI YAPILDI

2'nci ligde oynayan Tarsus İdman Yurdu ve Bölgesel Amatör ligde lider konumda olan İçel İdman Yurdu'nu yakından ilgilendiren toplantı TFF'de yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı sayın Dr. M. Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanı, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig ekiplerinin aralarında belirledikleri kulüp başkanları ile TASKK Genel Başkanı video konferans aracılığıyla bir araya geldi.

RESMİ AÇIKLAM YAPILMADI

Toplantının detayları basına sızsa da resmi ağızdan bir açıklama gelmedi. Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez toplantının basında geniş yer bulmasının ardından kısa bir açıklama yaptı. Başkan Düşmez “Görüşmede bu sürecin tüm dünyayı etkilediği gibi, sporu da etkilediğinden bahisle” Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilim Kurulu tarafından yapılacak “Pandeminin” bitmesi açıklaması sonrasında TFF tarafından tüm ligler ile ilgili yeniden çalışma yapılarak kamuoyu ile paylaşılacaktır. Şu anda liglerin durumu ile ilgili bir karar alınmamıştır.

Resmi bir karar olursa sizlere bildirilecektir. Bir kısım sosyal medyada yayınlanan açıklamalar bilgi kirliliğine sebep olmakta, bu nedenle resmi açıklamalar dışında başka kaynaklardan yapılan açıklamalara itibar edilememesini özellikle rica ederim dedi.

DÜŞME OLMAYACAK

Basında çıkan haberlerde Bölgesel Amatör ligde lider olan takımların 3'ncü lige çıkacağı, düşme olmayacağı.2'nci lig ve 3'ncü lig oynanmayacağı yazılmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA