TRAFİK AKIŞINDA SIKINTI YAŞANAN KAVŞAKTAKİ SORUNU ORTADAN KALDIRILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TRAFİK AKIŞINDA SIKINTI YAŞANAN KAVŞAKTAKİ SORUNU ORTADAN KALDIRILIYOR


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta trafik akışında sorun yaşanan bölge ve kavşaklarda yeni düzenlemeler yapmaya devam ediyor.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Tarsus’ta trafik akışının güvenli ve seri şekilde yapılabilmesi için sorun yaşanan bölge ve kavşaklarda yeni düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Tarsus ile Çamlıyayla ilçelerini bağlayan, bunun yanı sıra hem yaylacıların, hem de kırsal bölgede yaşayan vatandaşların sıklıkla kullandıkları Atatürk Caddesi’nin bitiş bölümü ile Konak bölgesine uzanan Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi’nin kesiştiği kavşağa, Büyükşehir ekipleri tarafından yeni düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

ALTYAPI ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Aşırı yoğunluk nedeniyle özellikle yaz aylarında zaman zaman kazaların yaşandığı kavşakla ilgili özel olarak hazırlanan proje dahilinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı yol bakım ve onarım ekipleri tarafından altyapı çalışması başlatıldı.

Söz konusu kavşak bölgesinde genişletme ve düzenleme çalışması yapan ekipler, hazırlanan projeye göre bordür taş döşemesini gerçekleştirdi. Kavşakta yıpranan asfaltın sökülmesi ve zemin hazırlığı için ağır iş makinalarıyla mesai harcayan Büyükşehir ekipleri, hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmasını yapacak.

Kavşak düzenlemesiyle birlikte Tarsus-Çamlıyayla yol güzergahı ile Konak bölgesine giriş-çıkış yapacak araçların azami şekilde güvenli geçişleri hedefleniyor.

ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN CADDESİ REFÜJ ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’un yeni genişleme alanı olan Konak bölgesinden geçen Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi’nin eksik kalan refüj bordür taş döşeme işlemlerini de yerine getiriyor. Söz konusu cadde üzerinde yapılan çalışmalar dahilinde, caddenin Gazipaşa Bulvarı ile kesişme noktasında da düzenleme ve asfaltlama çalışması önümüzdeki günlerde uygulanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA