TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN AĞAÇ KESEN ESNAFA PARA CEZASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN AĞAÇ KESEN ESNAFA PARA CEZASI


 

Daha yeşil bir gelecek için çalışan Toroslar Belediyesi, iş yerinin önündeki kaldırımda bulunan 2 çınar ağacını kesen esnafa tutanak tutarak cezai işlem uyguladı.

Haber Merkezi

Akbelen Mahallesi'nde market işleten A. S. isimli bir işletmecinin iş yerinin önündeki kaldırımda bulunan iki adet çınar ağacını kestiği ihbarını alan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yasal işlem başlattı. Olayla ilgili gerekli tutanaklar tutularak, kamu malına zarar verdiği tespit edilen şahısa Kabahatler Kanunu'nun 32. maddesine ve Toroslar Belediyesi Zabıta Talimatnamesinin 4. maddesinin 3. fıkrasına istinaden idari para cezası kesildi.

"TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

"Çevremize, ağaçlarımıza ve doğamıza sahip çıkalım. Gelecek nesillere güzel bir dünya bırakalım" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, izinsiz ağaç kesimi ve budaması yapan vatandaşlar hakkında yasal işlem uygulamaya devam edeceklerini belirterek; "İlçemizde bir dal bile kesilse bunun takipçisi olacağız" dedi.

Ağaç dikmek kadar korumanın da önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Yılmaz; "Vatandaşlarımızdan isteğimiz ağaçlarımızı korumaları ve sahip çıkmalarıdır. Mevcut ağaçlarımızın yanı sıra diktiğimiz tüm fidanlara gözümüz gibi bakacağız, gelecek nesillere daha yeşil ve güzel bir dünya bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA