BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, TARSUS’TA CADDELERİ DEZENFEKTE EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, TARSUS’TA CADDELERİ DEZENFEKTE EDİYOR


 

Büyükşehir Belediyesi, 4 merkez ilçenin yanı sıra diğer ilçelerde de Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı tüm birimleriyle mücadelesini sürdürüyor.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı tüm birimleriyle mücadelesini sürdürüyor. 4 merkez ilçenin yanı sıra diğer ilçelerde de gece-gündüz çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, kırsal ve ova mahallelerde de dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Tarsus kent merkezinde caddeler dezenfekte edildi.

TÜM CADDE VE BULVARLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri tarafından, tanklarında dezenfektan sıvı bulunan iki arazöz aracılığıyla Tarsus kent merkezindeki tüm cadde ve bulvarlar sulandı. Ekipler, Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hal Kompleksi içerisinde de aynı şekilde dezenfektan sıvı ile sulama çalışması gerçekleştirdi, yolcu durakları da dezenfekte edildi.

BAĞLI MAHALLELERDE DE ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Tarsus kent merkezinde bulunan 45 mahallede, dezenfekte çalışması yürüten Büyükşehir ekipleri, kamuya açık alanlar ve binalar, banka şubeleri ile ATM’leri ve daha birçok noktada aralıksız olarak dezenfekte çalışması yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Mezarlık İşleri Birimi bünyesinde oluşturulan 5 ayrı ekip ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı personellerden oluşan ekipler, Tarsus merkeze bağlı mahallelerde de dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

Büyükşehir ekipleri ayrıca, çöp konteynerleri, su birikintilerinin olduğu alanlar, kanallar, kanalizasyon sistemleri, otluk alanlar ile halkın ortak kullandığı parklar ve çocuk oyun alanlarında sivrisinek, pire, karasinek, ot sineği, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama faaliyetleri yürütüyor. Ekipler ayrıca vatandaşlardan veya muhtarlardan gelen talep üzerine apartmanların bodrumları gibi lokal alanlarda da fare ve diğer zararlılara karşı ilaçlama çalışması yapıyor.

SİLİFKE’DE DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Silifke İlçesi’ndeki caddeler de Mersin’in tüm ilçelerinde yapılan çalışmalar kapsamında sabahın erken saatlerinde dezenfekte edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA