ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN ONLİNE SANAT HİZMETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN ONLİNE SANAT HİZMETİ


 

Haber Merkezi

Erdemli Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri evde sosyal hayatı canlı tutmak için online olarak sanat hizmetini başlattı.  Erdemli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sanatçıları evlerinde çektikleri videoları basın yayın Müdürlüğü üzerinden online olarak vatandaşlara ulaştırıyor. Vatandaşlar;  spor, müzik, resim, hikaye, terapi gibi alanlara online olarak ulaşabiliyor.

 “BELEDİYEMİZİN TÜM BİRİMLERİ İLE VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Projenin fikir mimarı ve en büyük destekçisi Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu. Başkan Tollu, evlerde kalmanın önemini anlatarak ve bunda başarılı olduklarına dikkat çekerken, Erdemli Belediyesi’nin her alanda vatandaşın yanında olduğunu vurguluyor. Başkan Mükerrem Tollu, “Bu kentte yaşayan insanlarımızın sağlığı, huzuru, refahı ve mutluluğunun yükseltilmesi adına çok ciddi gayret sarf eden bir belediyeyiz. Çünkü biz belediye olarak şunu söylüyoruz, ‘Nerede insan orada Erdemi Belediyesi’ düsturuyla hareket ediyoruz” dedi.

Erdemli Belediyesi’nin tüm birimleri ile vatandaşın hizmetinde olduklarını, bununla birlikte dijital alanda da farklı projeler geliştirdiklerini ifade eden Başkan Mükerrem Tollu, “Yine insanlarımızın korona virüsünden etkilenmesi neticesinde,   insanlarımız haklı olarak bizim de yönlendirmemiz doğrultusunda evlerine kapandılar. Evlerine kapanan insanlarımızı evlerinde eğlendirmek adına,  evlerinde mutlu kılmak adına onlara ‘online hizmet’ veriyoruz. Bizim bünyemizde bulundurduğumuz psikologlarımız, tiyatrocularımız, spor hocalarımız,  evlerinde internet üzerinden vatandaşımızın evlerinde online bir şekilde hem danışmanlığını yapmaktalar,  hem onların hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktalar ve evlerinden yine spor yapmalarını sağlamaktalar. Dolayısıyla biz, az önce de ifade etmeye çalıştığım gibi insanlarımızın huzuru mutluğu ve refahı için elimizden geldiğince belediyemizin tüm birimleri vatandaşımızın hizmetinde olduğunu beyan etmek istiyorum” diye konuştu.

SİZ EVDE KALIN SANAT SİZE GELSİN

Erdemli Belediyesi sanatçıları ve oyuncuları ise projeye gönüllü olarak destek veriyor. Evde kendi sağlık güvenliklerini riske atmadan yapılan yayınlarda oyuncular, “kimi zaman hadi birlikte resim yapalım diyor,  kimi zaman spor, kimi zaman ise siz evde kalın müzikler bizden gelsin” diyor.   Sanattan spora, terapiden çocuk hikâyelerine varana kadar birçok alanda halka ulaşmaya çalışılmasının ise tek bir amacı var,  “sağlıklı bir Mersin,  sağlıklı bir Türkiye.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA