BAŞKAN TARHAN’DAN ÇALIŞANLARA SÜRPRİZ ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TARHAN’DAN ÇALIŞANLARA SÜRPRİZ ZİYARET


 

Haber Merkezi

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sahada aralıksız CoronaVirüsüne karşı mücadele veren çalışanlarını ziyaret ederek, simit ayran ikramında bulundu. Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri ziyaret eden Başkan Tarhan, özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Simit ve ayran ikramının yapıldığı ziyarette; Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Mezitli Belediyesi kurum doktoru Abbas Taşdemir de katıldı.

Günlerdir tüm tehlikelere rağmen çalışanların 24 saat ilçeyi temizlemek için çabaladığını ifade eden Başkan Tarhan, “Her zaman olduğu gibi Mezitlililere her sabah sağlıklı ve temiz bir kent sunabilmek için çalışan arkadaşlarımızın yükü Corona Virüsü sonrası çok daha fazla arttı. Bunun yanında virüsün yarattığı tehlikeleri saymıyoruz bile. Ben de bu arkadaşlarımıza sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, küçük bir moral desteği sağlamak istedim. Hepsine gösterdikleri özveri için teşekkür ederim” dedi.

Dünya çapında bir felaket haline gelen virüsün bertaraf edilebilmesi için görevliler kadar vatandaşlara da büyük görevler düştüğünün altını çizen Başkan Tarhan, “Elbette tüm arkadaşlarımız, diğer belediyelerde çalışan görevliler, ilgili kurumlar virüsü yok etmek için mücadele veriyor. Ancak, virüse karşı başarı kazanmanın en kolay yolu vatandaşlarımızın da bu mücadele içerisinde yer almasıdır. Ellerinden geldiğince sosyal irtibatı kesmeleri, temizliklerine dikkat etmeleri ve mümkünse evlerinden çıkmamaları virüsün yayılmasının daha kolay durdurulmasına imkân sağlayacaktır” diye konuştu.

Mezitli Belediyesi kurum doktoru Abbas Taşdemir’in de katıldığı ziyarette Başkan Tarhan’a gösterdiği ilgi ve moral nedeniyle teşekkür eden çalışanlar, “Başkanımız sürekli olarak yanımızda olarak emeğe ne denli değer verdiğini gösteriyor. Virüse karşı mücadelemizde de bizleri ziyaret ederek bizleri çok mutlu etti” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA