TOROSLAR’DA PARK VE OYUN ALANLARI KULLANIMA KAPATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DA PARK VE OYUN ALANLARI KULLANIMA KAPATILDI


 

Haber Merkezi

Yeni  Koronavirüs salgınına karşı ilk günden itibaren etkili bir mücadele ortaya koyan Toroslar Belediyesi, bu kez çocukları ve ailelerinin sağlığını ilgilendiren bir karar aldı.

Belediye tarafından alınan tedbir çalışmaları kapsamında ilçe genelindeki tüm park ve oyun alanları ile spor aletleri dezenfekte edilerek kullanıma kapatıldı.

Koronavirüse karşı topyekün bir mücadeleye girdiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Toplu kullanım alanları çok riskli. Yakın temasla insandan insana  buluşan bu virüse karşı ilçemizdeki tüm parklarımızı bu süreci atlatana kadar kullanıma kapattık. Bu zorlu  süreçte tek yapmamız gereken hem kendimizin hem de çocuklarımızın sağlığı için evde kalmak. Sağlınız bizim için önemli. Zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım, kurallara uyalım" dedi.

Salgınla mücadeleyi istikrarlı ve başarılı bir şekilde yürüttüklerini kaydeden Başkan Yılmaz; "Koronavirüs ülke genelinde tehdit oluşturmaya başladığı andan itibaren tedbirlerimizi aldık. Bu kapsamda vatandaşlarımızın yoğunlukla kullandığı alanlardan olan tüm kamu binalarını, sağlık merkezlerini, otobüs duraklarını, banka ATM'lerini ve yolcu minibüslerini sürekli ilaçlayarak dezenfekte ediyoruz. Belediye olarak hem bizim aldığımız önlemler hem de vatandaşlarımızın bireysel olarak hijyen kurallarına daha çok özen göstermeleri ile sağlığımızı tehdit eden bu virüsün yayılmaması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA