LİMANDA UZAKTAN ÇALIŞMA DÖNEMİ BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİMANDA UZAKTAN ÇALIŞMA DÖNEMİ BAŞLADI


 

Haber Merkezi

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş, koronavirüs [COVID-19] salgınının yayılmasını önlemek amacıyla bir dizi önlem aldı. Liman işletici şirket konuyla ilgili açıklamasında, uzaktan çalışma dönemini başlattığını duyurarak, “Terminal operasyonlarının devamlılığı, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığı için gerekli tüm tedbirlerin alınarak, verilen hizmetlerin olağan şekilde devam ettiğini bildirmek isteriz.

Bu doğrultuda, 23 Mart 2020 itibariyle bir sonraki duyuruya kadar geçerli olacak çalışma esaslarımızı aşağıdaki şekilde bilgilerinize sunarız.

Tüm liman paydaşlarının sağlığı göz önünde tutularak; tüm misafirlerin şirket binalarımıza ziyaretlerinin kabulü bir sonraki duyuruya kadar askıya alınmıştır. Limanımızda vardiya düzenine göre çalışan birimlerimiz, en üst düzeyde alınan tedbirler doğrultusunda 7/24 hizmet vermeye devam etmektedir. Vardiya düzeni dışında kalan çalışanlarımız, 23.03.2020 itibariyle bir sonraki duyuruya kadar dönüşümlü olarak uzaktan çalışma düzenine geçmiştir. Tüm ofis çalışanlarımıza her zamanki ofis telefon numaraları ve elektronik posta adresleri üzerinden ulaşılabilecektir. Operasyon / Dokümantasyona ilişkin talepleriniz ve ilgili tüm konularda, hali hazırda Port Portal sistemimiz üzerinde kullanmakta olduğunuz ‘Canlı Destek’” uygulamamız ile webdestek@mersinport.com.tr adresimiz üzerinden hizmet verilmeye devam edilecektir. Bu vesile ile, yaşadığımız bu zorlu sürecin en kısa sürede sağlıkla sona ermesini diler, iş birliği, dayanışma ve anlayışınız için teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA