İLK TEPKİ GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK TEPKİ GELDİ


 

ALİ ŞANLI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, UEFA'yla yapılan koronavirüs konferansı sonrası basın toplantısı düzenledi. Özdemir, Süper Lig'in ve diğer liglerin ertelenmesinin söz konusu olmadığını belirtirken, maçların Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanmaya devam edeceğini ifade etti.

ÖNCE SAĞLIK

TFF’nin bu açıklamasının ardından ilk tepki Karacailyas Veteranlar’dan geldi. Kulüp Başkanı İlhami Serdar, oynanacak ilk resmi müsabakaya çıkmayacaklarını açıkladı.

Başkan Serdar yaptığı açıklamada, “Dünya Sağlık Örgütü tarafından ‘pandemi’ ilan edilen coronavirüs COVİD-19 ülkemizde de görülmüş ve salgın halini almasının önlenmesi için devletimiz tarafından bir çok önlem alınmıştır. Bu önlemler kapsamında ASKF Amatör liglerde yaş gruplarına göre müsabakalar için seyircisiz oynama ve erteleme kararı vermiştir.

Ancak U 19 2. Amatör Küme takımları Karacailyas Veteranlar Spor Kulübü ve Karaduvar Spor Kulübü olarak müsabakamızı kulübüz çalışanları, sporcularımız, hakemlerimiz ve tüm arkadaşlarımız açısından olası riskler nedeniyle maça oynamama kararı almış bulunmaktayız. Tüm halkımızı durumun ciddiyetinin farkında olarak paniğe kapılmadan 14 kural çerçevesinde süreci ulusal birliktelik ile atlamaya biz de bu vesileyle davet ediyoruz. Bu sürecin böyle gitmeyeceğini biliyoruz ve ülke olarak en kısa sürede sağlıklı günlere kavuşmayı diliyoruz. Önce sağlık diyor ve unutmuyoruz. Salgın küresel, tedbir ulusal ve sorumluluk kişiseldir” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA