VALİ SU’DAN ÇANAKKALE ANMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU’DAN ÇANAKKALE ANMASI


 

Haber Merkezi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı.

Vali Su mesajında, “Yüce milletimiz, mili ve manevi değerlerine uzanan hain ellere asla geçit vermeyeceğini, kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini daima kıracağını bundan tam 105 yıl önce Çanakkale’de birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile kazandığı bu büyük zaferle tüm dünyaya en güçlü şekilde bir kez daha kanıtlamıştır.

Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin verdiği destansı mücadeleyi eşsiz bir zaferle neticelendirerek tüm dünyaya Çanakkale Geçilmez dedirten bu ruh, günümüzde ve gelecekte de vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza ve kardeşliğimize yönelik iç ve dış saldırılara karşı koymamızda en büyük ilham kaynağımız olmaya devam edecektir.

Ecdadımızın canları pahasına koruyarak bizlere emanet ettiği aziz vatanımızı sonsuza kadar yaşatmak, ülkemizi dünyanın önde gelen devletleri arasına taşımak ve milletimizi çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine yükseltmek için bizler de aynı ruhla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü’nde; başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi sonsuz rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA