TARSUS VİRÜSE KARŞI ADETA SAVAŞ AÇTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS VİRÜSE KARŞI ADETA SAVAŞ AÇTI


 

Haber Merkezi

Tarsus Belediyesi küresel çapta etkilerini gösteren Coronavirüs salgınının etkilerini bilinç düzeyinde azaltmak, çeşitli tedbirler alarak halkımızı bilinçlendirmek ve acil eylem planlarını hayata geçirmek üzere Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan öncülüğünde toplandı.

Tarsus Belediyesi'nin çeşitli birimlerinden bir araya gelen temsilciler, Tarsus Belediyesi Tesisleri'nde 24 saatlik nöbetlerle, kentin salgınla mücadele ve dezenfeksiyon konularında halka ve sağlık kuruluşlarına yardımcı olmaya başladı.

Dr. Haluk Bozdoğan'ın başkanlık ettiği ekip, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Füsun Kaleli, Özel Kalem Müdürü Nihat Çapar, Temizlik İşleri Müdürü Seyhan Bayır, Hukuk İşleri Müdürü Hakan Yıldırım; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü yöneticileri ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşit Tok'tan oluşuyor.

Kentte 24 saat kesintisiz hizmet verecek ekibe, salgına ilişkin herhangi bir durumda 153 ALO BELEDİYE hattından ulaşılabilecek.

İLAÇLAMA HALKIN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI YERLERDE SÜRÜYOR

Corona virüsün görülmesiyle birlikte Belediye ekiplerini alarm durumuna geçiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Belediye’den başlattığı dezenfeksiyon çalışmalarını genişleterek devam ettirerek bu konuda tedbiri elden bırakmıyor. Belediyenin sosyal medya hesaplarından virüs hakkında bilgiler aktarılmasını sağlayan ve halkın bu konuda bilinçlenmesine yönelik paylaşımlar yaptıran Bozdoğan bir yandan da hazırlattığı bilgilendirme ve uyarıcı nitelik taşıyan broşürleri halka dağıttırmaya başladı.

Salgın riskine karşı zaruri olmadıkça dışarı çıkma! #EvdeKal sloganıyla zorunlu olmadıkça vatandaşların evlerinden çıkmamaları konusunda uyarıda bulunan Başkan Bozdoğan, corona virüsün yayılmasını engelleme tedbirleri kapsamında 12 yaş altında çocuğu bulunan ebeveyn, engelli, hamile ve 60 yaşın üzerinde olan personellere 12 gün izin verdi. 

PERSONEL TEYAKKUZ DURUMUNDA

Corona virüsle mücadele kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarını kesintisiz olarak sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri toplu yaşam alanlarında, cami önleri ve içlerinde tren garında ve birçok noktada ilaçlama çalışması yürütürken cadde ve sokaklar ilaçlı ve köpüklü suyla yıkama çalışmalarına devam ediyor. Corona virüs salgını riskini karşı belediye ekipleri tarafından ilçede bulunan otobüs durakları, çöp konteynerleri, kaldırım ve yolların dezenfeksiyon ile temizlik çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA