CORONA SİYASETİ ELEKTRONİK ORTAMA YÖNLENDİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CORONA SİYASETİ ELEKTRONİK ORTAMA YÖNLENDİRDİ


 

CHP Genel Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, tüm dünyada ve Türkiye’de etkisini gösteren Corona Virüsü sebebiyle saha çalışmalarını elektronik ortamda sürdüreceğini duyurdu.

Haber Merkezi

Corona Virüsünün Türkiye’yi de etkisi altına almasından dolayı partililerin sağlığını göz önüne alan CHP Genel Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, aday adaylığı çalışmalarını elektronik ortamda yapacağını duyurdu.

Yazılı bir açıklama yapan Atıcı şu ifadeleri kullandı;

“Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkan Aday Adayı olduğumu, 26 Şubat 2020’de yaptığım bir basın toplantısıyla duyurmuştum.

Bu bağlamda Mersin, Adana, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Uşak, Manisa, Aydın, Muğla, Burdur, Isparta, Antalya, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Gaziantep illerine giderek kurultay delegelerimize ve parti emekçilerimize, parti içi demokrasiyi daha da ileri düzeylere getirecek ve bizi iktidara taşıyacak projelerimizi anlatmaya başladık. Bu ziyaretler sırasında edindiğimiz intiba doğru zamanda ve doğru bir yöntemle CHP Genel Başkanlığına aday adayı olduğumuz yönündeydi.

Diğer illerimizde de çalışmalar planlamışken tüm dünyada ve Türkiye’de etkisini gösteren ve uluslararası bir tehlike haline gelen Corona Virüs salgını sebebiyle partililerimizin sağlığını göz önünde bulundurarak, saha çalışmalarımızı bir süreliğine erteleme kararı aldık. Bu süre zarfında bütün çalışmalarımızı elektronik ortamda sürdürmeye devam edeceğiz.

Halkımızın sağlığı açısından 37. Olağan Kurultayımızın da ileri bir tarihe ertelenmesi gerektiğini ilgili arkadaşlarımıza iletmiş bulunuyoruz. Yaşanan bu salgını, paniğe kapılmadan, el birliğiyle atlatacağımıza dair hiçbir şüphemiz yoktur. Bu zor sürecin tek bir vatandaşımıza bile zarar gelmeden atlatılması dileğiyle.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA