İYİ Kİ LÖSEV VAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ Kİ LÖSEV VAR!


 

LÖSEV’in yıl boyunca et ve et ürünleri yardımları artarak sürüyor. Bu kapsamda Mersin’de hasta yakınlarına et dağıtımı gerçekleştirildi.

GİZEM EKİCİ

LÖSEV, kayıtlı hastalarına her çeşit desteği ulaştırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hastalık tedavisinde protein olmazsa olmaz! İşte bu yüzden iyi kalite protein kaynağı olan kırmızı et dağıtımları yıl boyunca düzenli olarak hasta ve ailelerine iletiliyor.

Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmeleri çok önemli. En kaliteli protein kaynağı olan et ve et ürünleri hastaların beslenmesinde çok önemli bir yere sahip. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastalar bu zorlu tedavi sürecini daha kolay atlatıyorlar. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor, 2020 yılı içerisinde de 40 bine yakın kayıtlı ailesine taze kırmızı et ürünlerini iletmeyi hedefliyor.

Et dağıtımlarına yıl boyunca hız kesmeden devam eden LÖSEV, 2020’de de binlerce hastayla bir araya gelerek protein açısından değerli kırmızı et ve et ürünlerini, kuru gıda yardımlarını elden teslim edecek, kayıtlı ailelerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyecek, alanlarında uzman gönüllerinin vereceği birbirinden kapsamlı eğitimlerle onları sosyolojik ve psikolojik yönden de destekleyecek.

“BİZE ULAŞIN”

Bu kapsamda Mersin ilindeki dağıtımlar Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Hasta ve ailelerin katılımı ile hayata geçen çalışmada kayıtlı tüm aileler, LÖSEV çatısında bulunmanın mutluluğunu paylaşarak tüm bağışçılara teşekkürlerini ve dualarını ilettiler.

Dağıtım öncesi ailelere LÖSEV ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren LÖSEV Adana Sosyal Hizmetler Uzmanı Cennet Büşra Ademoğlu, “LÖSEV, 12 ay boyun lösemili çocukların ailelerine ve yetişkin kanser hastalarına destek oluyor. Özellikle Kurban Bayramı ve Ramazan dönemindeki kırmızı et bağışlarını yılın 12 ayı vakfımıza kayıtlı ailelerimize ulaştırıyoruz. Detaylı bilgi almak için LÖSEV Adana İrtibat Bürosu’na 0 322 999 16 05 numaralı hattan ulaşabilirsiniz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA