TEHLİKEDE MİYİZ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEHLİKEDE MİYİZ?


 

Mezitli’de bir apartmanın 8. katında çıkan yangında Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin ihmal ve eksikleri nedeniyle bir kişinin ölümü ile sonuçladığı iddia edilen olay kentet büyük infial yarattı! Yüksek katkı binalarda yaşayanlar, “Hepimiz tehlike altında mıyız?” sorusuna yanıt bekliyor!

Haber Merkezi

Mersin’in Mezitli İlçesi Viranşehir Mahallesi’nde Doğa Park Plaza’nın 8’inci katında yurtdışında yaşayan ve bir iş için Mersin’e gelen 38 yaşındaki Yasemin Özel’in evinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı

Yangının birden büyümesi üzerinde korku ve paniğe kapılan kadın, balkona çıkıp korkulukları tutarak kendini aşağıya sarkıttı. Yaklaşık 1 dakika boyunca korkuluklara asılan kadın, ellerini bırakıp 8. kattan binanın bahçesine düştü. Ağır yaralanan Özel, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ancak olayla ilgili itfaiyenin merdiveninin sadece 6. kata kadar uzanabildiği, ikinci itfaiye ekibinin beklendiği, yeni ekibin olay yerine gelip merdivenini açma çalışması sırasında balkondan sarkarak kurtarılmayı bekleyen Yasemin Ö.’nün gücünü kaybedip aşağıya düşmesi sonucunda yaşamını yitirdiği iddiası kentte büyük infial yarattı. Ayrıca olayla ilgili itfaiye ekiplerinin şişme branda açmaması da büyük tepki çekti. Yüksek katkı binalarda yaşayanlar, “Hepimiz tehlike altında mıyız?” sorusunu gündeme getirerek, yetkililerden açıklama istedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bir vatandaş hayatını kaybederken Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sessizliği de tepki çekti. Kamuoyunda büyük tepki çeken ve endişe yaratan olayla ilgili Başkan Seçer’in partisini kadın kolları il başkanlığı seçimine katılıp, olay yerine gitmeyerek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Olcay Tok adıyla yayınlanan basın bülteninde yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Ancak Başkan Seçer’in olay yerine gitmeyip açıklamayı da genel sekreter vekilinin yapması büyük tepki çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA