“SUÇSUZUM” DİYEREK, TEHDİT EDİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SUÇSUZUM” DİYEREK, TEHDİT EDİYOR!


 

Eski eşi Hatun K.’yi (28) çocukları önünde öldürmeye kalkışan Ö. Y.’nin (35) davası sürüyor. Mahkemede suçsuz olduğunu söyleyen Ö. Y., Hatun K.’nin görüştüğü kişiyi “Çıktığımda ona etek giydireceğim” diyerek tehdit etti.

AYŞENUR ÖNAL

Eski eşi Hatun K.’yi (28) pompalı silahla öldürmeye çalışıp, sakat kalmasına sebep olan Ö. Y.’nin (35) davası görüldü. 30 farklı suçtan dosyası bulunan Ö. Y., Hatun K.’yi mahkemede tehdit etti.

Davaya sakatlığından dolayı geç katılan Hatun K, Ö. Y.’nin hapisten çıkmasından çok korktuğunu belirtti. Hatun K, “Çıkmasını istemiyorum. Çocuklarım ve kendim için korkuyorum. Zaten birikmiş birçok cezası var, beni öldürüp toplu yatarım diye düşünüyor” dedi.

“İSTESEM ÖLDÜRÜRDÜM”

Bu sözlerin ardından mahkemede çıkışan Ö. Y, “En ufak tartışmada karakola geliyordu. Ben onu aldatmadım ama bana ilişkisi olduğunu söylediğinde çok sinirlendim. Her erkek böyle bir durumda öfkeyle hareket eder ama o gün öldürmek istemedim. İstesem öldürürdüm, tuzak kurmadım. Tüfekte bir kurşun daha vardı onu da sıkabilirdim” diye açıklama yaptı. Bu çıkışmasının üzerine mahkemeden çıkarılan Ö. Y. giderken Hatun K.’nın görüştüğü kişi hakkında, “Buradan çıkınca ona etek giydireceğim” dedi.

Daha öncede Ö. Y’nin, Hatun K.’yi öldürmeye çalıştığını söyleyen avukat, “Cezaevinden gönderdiği mektuplarda da tehdit unsurları var. Yüzünde ilk saldırıdan dolayı kalan bir felçli bölge var. Bu yapılanlar kasten adam öldürmeye teşebbüstür” diyerek, adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmasını talep etti. Mahkeme heyeti sanık avukatını da dinledikten sonra davayı erteledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, 27 Mayıs'ta merkez Toroslar ilçesi Arpaç Sakarlar mevkisinde meydana geldi. Bayram alışverişi için velayeti annesinde olan çocuğunu isteyen Ö. Y, eski otogar yakınlarında eski eşi Hatun K. ile buluştu. Çocuğunu alan Ö.Y, arabasına bindirdiği eski eşi ile tartışmaya başladı. Hatun K. ile yeniden barışmak isteyen Ö. Y, olumsuz yanıt alınca aracı ıssız bir yere sürmeye başladı. Şüphelenen Hatun K, bir süre sonra yavaşlayan araçtan inip kaçmaya başladı. Araçtan inen Ö. Y, yanında getirdiği pompalı tüfekle çocuğunun gözleri önünde Hatun K’ye 3 el ateş etti. Sağ ayağından yaralanan Hatun K, hastaneye kaldırıldı. Polis tarafından yakalanan Ö. Y. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Günlerce süren tedavinin ardından taburcu olan Hatun K’nin sağ ayağı sakat kaldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA