MÜCADELE GÜNÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MÜCADELE GÜNÜ!


 

Mersinli kadınlar yarın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde dayanışmayla, omuz omuza şehrin bütün ilçelerinde ve sokaklarında taleplerini haykıracak!

AYŞENUR ÖNAL

Kadınların haklarını istedikleri için öldürülmesinin ardından anma günü olarak belirlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Mersinli kadınlar omuz omuza verecek ve sorunlarına çözüm isteyecek.

Mersin’de çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından ayrı ayrı birçok program hazırlanan günde kadınlar; sergide, sokakta, mitingde, yürüyüşte, eğitimde ve daha birçok etkinlikte buluşacak. Etkinliklerin sadece 8 Mart’a sıkıştırılmadığı Mersin’de, Mart ayı kadınlar için dolu dolu geçecek. Tarsus’tan, Anamur’a kadar bulunan tüm belediyeler, dernek ve sendikalardan kadınlar omuz omuza 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü anacak.

8 MART PROGRAMLARI

Mersin Kadın Platformu tarafından 8 Mart’ta Feminist Gece Yürüyüşü düzenlenecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi ise 8 Mart’ta mor renkli kortejle sokaklarda yürüyecek. Günebakan Kadın Derneği ise geçen yıl düzenledikleri Günebakan Kadın Festivali’ni bu yıl da gerçekleştirecek.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA