NEFESLER TUTULDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NEFESLER TUTULDU!


 

BAL’da şampiyonluk yolunda ilerleyen İçel İdman Yurdu, haftasonu Osmaniye deplasmanında Tüysüzspor ile karşılaşacak. Karşılaşma için taraftar yasağı getirilmesi tepki çekerken, maçın hakemi Mardin bölgesinden Murat Ercan oldu.

ALİ ŞANLI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’un 21.haftasında şampiyonluk yolundaki İçel İdman Yurdu, yarın saat 14:00’de Osmaniye Tüysüzspor ile deplasmanda karşılaşacak. Lider Ceyhanspor ile kıyasıya bir çekişme yaşayan İçel İdman Yurdu, bu maçı alarak şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bırakmak istiyor.

Maçın hakemi de belli oldu. İçel İdman Yurdu ile Tüysüzspor arasında Cevdetiye 1 Nolu Sahası’nda oynanacak maçı Mardin bölgesinden Murat Ercan yönetecek. Ercan’ın yardımcılıklarını; Mehmet Yılmaz Çalışır ile Muhammed Mustafa Çalışır yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise; Zeynep Acar.

TARAFTAR YASAĞINA TEPKİ

Öte yandan Osmaniye Valiliği’nce taraftara yasak gelmesi kararı alındı. Karara tepki gösteren İçel İdman Yurdu taraftarları, “Tüysüzspor ile herhangi bir problemimiz yoktur, olmaz da… Bu yasağı kimler ne için getirdi açıklanmasını istiyoruz. Türkiye'nin her yerine deplasman yapmış bir taraftar oluşumuyuz, Mersin'den 2 saatlik ötedeki Osmaniye'ye gitmemizde hiç bir problem olmamasına rağmen birileri korkup deplasman yasağı getirmiştir” açıklaması yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA