AKKUYU İŞÇİLERİNİN SERVİS SORUNUNA ÇÖZÜM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKKUYU İŞÇİLERİNİN SERVİS SORUNUNA ÇÖZÜM


 

Haber Merkezi

Mersin’in Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi’nde Ruslar tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk nükleer santrali olan Akkuyu NGS’de çalışan işçilerin servis sorununa çözüm talebi karşılık buldu.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, AKP Gülnar İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, MHP Gülnar İlçe Başkan Vekili Cavit Tüzün, Gülnar Belediyesi Meclis Üyesi Himmet Büyük Büyükeceli Mahallesinde İçtaş Firması yetkilileri ile birlikte Akkuyu Nükleer Santrali inşaat sahasında çalışan Gülnarlı işçilerin günlük gidiş geliş için servis hizmeti verilmesi ve ilçeden sahada çalışması için daha fazla personel alınması konusu değerlendirildi.

Toplantının sonunda Akkuyu Nükleer Santral inşaatında çalışan personeller için Gülnar merkezden Büyükeceli’ye Cuma günü itibari ile servisin başlaması karara bağlandı. Kararın ardından nükleer santral inşaatından çalışmakta olup servis talepleri olan personellerle de bir araya gelinerek bilgi alış verişinde bulunuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA