MEZİTLİ, RUSLARIN ÇEKİM ALANINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ, RUSLARIN ÇEKİM ALANINDA


 

Yaşamak için Mezitli’ye yerleşmek isteyen bir grup Rusya vatandaşı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek bilgi aldı.

Haber Merkezi

Türkiye istatistik Kurumu (TUİK) raporlarına göre Türkiye’nin en fazla büyüyen kentlerinden birisi olan Mezitli, Türkiye’de yaşayanların olduğu kadar yurt dışından gelerek ülkemize yerleşmek isteyenlerin de ilgi alanına girdi.

Yaşamak için Mezitli’ye yerleşmek isteyen bir grup Rusya vatandaşı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek bilgi aldı.

Başkan Tarhan’a ülkelerindeki yaşama şartlarını ve kültürel değerleri hakkında bilgiler veren konuklar, Mezitli’nin güzelliklerinden ve sosyal zenginliğinden çok etkilendiklerini ve yaşamak için Mezitli’yi seçmek istediklerini ifade etti.

Mezitli’nin tarihi ve sosyal yaşamı hakkında bilgiler aktaran Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Mezitli son yıllarda yaptığımız çalışmalar ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen kentlerinden birisi oldu. Mersin ve Türkiye geneli dikkate alındığında Mezitli’nin ortalamanın birkaç kat daha fazla büyüdüğü açıkça görülmektedir. Biliyoruz ki ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkışıklık yaşanmasaydı bu büyüme çok daha fazla olacaktı” dedi.

Mezitli’nin bu denli büyümesinden ve tercih edilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Biz görev anlayışımızı Mezitli’de yaşayan herkesin yaşadığı kentte mutlu olması üzerine belirledik. Bu durum elbette ki kentimizin cazibesinin de artmasına neden oluyor. Bugün Rusya’dan gelen vatandaşlarımız bizden Mezitli hakkında bilgiler aldılar. Mezitli’nin güzelliğinden ve buradaki sosyal ve kültürel yaşamdan etkilendiklerini belirttiler. Biz kendilerini kentimizde ağırlamaya çalıştık. Belediyemizin çalışmaları ve kentimiz hakkında söyledikleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA