UMUTLARI SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

UMUTLARI SÜRÜYOR


 

Bölgesel Amatör Lig’de 18’nci hafta geride kaldı. 5’nci gurupta mücadele eden Mersin ekipleri İçel İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 ve Meskispor haftayı puanlarla kapattılar.

ALİ ŞANLI

Lideri yakından takip eden İçel İdman Yurdu, hafta sonu evinde oynadığı karşılaşmada attığı tek golle 3 puanı alırken İdman Yurdu 1925 ise evinde Yahyalı ile berabere kalarak taraftarını şaşırttı. Hoca değişimine giden Meskispor’un ise ligin güçlü ekibini deplasman da farklı yenmesi herkesi şaşırttı.

ZİRVE ISRARI SÜRÜYOR

Ligin lideri Ceyhanspor’un 2 puan gerisinde takibini sürdüren İçel İdman Yurdu, evinde Reyhanlıspor’u 1-0 yenerken gol yollarında yine zorlandı. Ligde hedefsiz takımlardan olan Reyhanlı maçına favori çıkan Kırmızı Lacivertli ekip, 90 dakika boyunca sayısız gol pozisyonu üretti. Rakibi Reyhanlıspor’un oyunu daha çok sahasında kabul etmesi, kontra atak oynaması İçel İdman Yurdu’nun işini kolaylaştırdı.

Mersin ekibinin baskılı oyunu gol getirerek 1-0 öne geçti. Ancak bu golden sonra İçel İdman Yurdu’nun farkı açması beklenirken 2’nci gol bir türlü gelmedi. Sayısız gol pozisyonu üreten Kırmızı Lacivertli ekip başka gol atmayı beceremeyince maç 1-0’lık skor ile sonuçlandı. İçel İdman Yurdu hafta sonu Pozantı Gençlikspor ile deplasmanda oynayacak.

BEKLENMEDİK KAYIP

İkinci yarıya iyi bir giriş yapan, aldığı galibiyetler ile zirveye yaklaşan İdman Yurdu 1925 beklemediği bir puan kaybı yaşadı. Evinde Yahyalıspor ile 1-1 berabere kalan Mersin temsilcisi kaçan puanlara üzülüyor. İl sıralamasında ikinci durumda bulunan İdman Yurdu 1925, bu puan kaybı ile Meskispor ile arasında ki fark 6 puana düştü. İl sıralamasında yerini kaybetmek istemeyen Kırmızı Lacivertli takım hafta sonu oynayacağı Reyhanlıspor maçına ayrı önem veriyor.

FARK ATTI

Haftanın en flaş skoruna imza atan Meskispor ise zor geçmesi beklenen maçı kolaya çevirdi. Deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden sayılan 5 Temmuz İskenderunspor’u 5-0 yenen Meskispor’da keyifler yerinde. İdman Yurdu 1925’in puan kaybetmesi ile İl sıralamasında 2’nciliğe yaklaşan Mavi Beyazlı ekipte tüm hesaplar 6 puan farkı kapatmak üzerine yapılıyor.

Hafta sonu sahsında lider Ceyhanspor’u konuk edecek olan Meskispor bu maçtan en az beraberlik bekliyor. Meskispor olası galibiyet ve ya beraberlikte alacağı puanlarla hem İçel İdman Yurdu’na büyük avantaj yakalamasına yardım etmiş olacak hem de İdman Yurdu 1925 ile puan farkının açılmasını önleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA