19’UNCU MERFEST GELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

19’UNCU MERFEST GELİYOR


 

Mersin Uluslararası Müzik Festivali hazırlıkları tamamlandı. Yerel yönetimler, odalar ve özel sektör sponsorluğuyla hayat bulan Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Mersinliler ile 19’uncu kez buluşacak.

Haber Merkezi

Kurulduğu ilk yıldan bu yana pek çok ülkeden saygın sanatçı ve müzik topluluklarını Mersinlilerle buluşturarak Mersin’in tanıtım ve kültür-sanat hayatını zenginleştirmede öncü bir rol üstlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali (Merfest), perdelerini 19’uncu kez açıyor. Hazırlıkları tamamlanan festival etkinlikleri, 01-18 Nisan 2020 tarihleri arasında kentin önemli konser salonları ve bazı tarihi mekanlarında yer alacak.

Sanat Etkinlikleri Derneği’nin öncülüğünde düzenlenen 19. Merfest, Resmi Kurumlar: T. C. Kültür Bakanlığı, Mersin Valiliği, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı, Mersin Üniversitesi, Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Belediyeler: Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Belediyesi, Toroslar Belediyesi, Yenişehir Belediyesi, Mezitli Belediyesi, Tarsus Belediyesi, Odalar: Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Mersin Ticaret Borsası, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Ülke Temsilcilikleri: ABD Ankara Büyükelçiliği, Hollanda Ankara Büyükelçiliği, Avusturya İstanbul Konsolosluğu,  Festival Sponsorları: OPET, Arbel AŞ, MIP, Forum AVM, Mersin Hilton Oteli, Dernekler ve Kulüpler: İçel Sanat Kulübü, Mersin Polifonik Korolar Derneği, Mersin Liseliler Derneği, Katkıda Bulunanlar: Sertel Tools, Derya Otomotiv ve Pozcu Organik’in desteğini alarak, 18 gün sürecek bir müzik şölenine imza atacak.

Festival programı, Şubat ayı içerisinde yapılacak bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacaktır.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA