APPLE’NİN AÇIĞINI BULDU, ALDIĞI 2 BİN LİRA ÖDÜLÜ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

APPLE’NİN AÇIĞINI BULDU, ALDIĞI 2 BİN LİRA ÖDÜLÜ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI


 

Mersin’in Erdemli ilçesinde Apple üzerinde ’sınırsız kredi’ açığı bulan Çayan Temel, ücretli uygulamaları para vermeden indirmeyi keşfetti. Bu keşfini Apple ile paylaşan Temel’e 2 bin liralık ödül verildi. Temel ise bu 2 bin liralık ödülü Elazığ’daki depremzedelere bağışladı.

Apple'daki yeni bulduğu bu açığın, 2015 yılında bulduğu açıkla benzer olduğun aktaran Çayan Temel, "Apple'da yine bir açık daha buldum. Apple sınırsız kredi açığı olarak adlandırıyorum ben bu açığı. Bu açık sayesinde ücretli olan her şeyi ücretsiz olarak indirebiliyorum. Uygulamaların hepsini bedava alabiliyorum. Ücretli olan her şeyi ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorum" dedi.

Apple'yi arayıp durumu bildirdiğini, sonrasında açığın kapatıldığını ifade eden Temel, "Açığı kapattıktan 1-2 gün sonra hem teşekkür hem de bir maddi ödül maili gönderdiler. IBAN bilgilerimi yolladım, 2 bin TL maddi ödül gönderildi. Onun dışında Apple'den bir teşekkür aldım" diye konuştu.

Gelen ödülü bir yardım olarak değerlendirmeye karar verdiğini aktaran Temel, "Ödülü, depremzedelerin yardım ihtiyacından dolayı kendim boş yere harcamaktansa depremzedelere gönderdim" şeklinde konuştu.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA