NAKLİYECİLER YENİ SİTE İSTİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NAKLİYECİLER YENİ SİTE İSTİYOR!


 

25 yıldır aynı fiziki yapıda hizmet veren, içler acısı haldeki Nakliyeciler Sitesi’nin yenilenmesine ilişkin çalışmalar başlatılırken esnaf kent önderlerine yeni site talebini iletti.

HEDİYE EROĞLU

Mersin Nakliyeciler Sitesi Derneği, esnafların sorunları ve çözüm önerilerine yönelik Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın açıklaması yaptı. Dernek adına açıklamayı Serkan Uçar yaparak, yetkililere seslendi.

GÖZLER BÜYÜKŞEHİR İLE KİRA SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNDE

Mersin Nakliyeciler Sitesi Dernek Yönetimi olarak göreve geldikleri 10 aylık süreçten buyana lojistik kenti olarak anılan Mersin’de Nakliyeciler Sitesi’nin içler acısı durumunu ve bunun yanında nakliyeci esnafının sorun ve sıkıntılarını dile getirmeye çalıştıklarını söyleyen Uçar, “Bu süreçte Mersin Büyükşehir Belediyesi kiracısı olan esnaflarımızın kira sorunları ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile gerekli görüşmeler yapılmış olup çalışmalar ve süreç devam etmektedir. Mersin Nakliyeciler Sitesi’nin mevcut hali ile hizmet veremediği ve Mersin’e yakışmadığı aşikardır. Bir an evvel acil müdahale eylemi planı harekete geçirilerek sitenin altyapı ve üstyapı çalışmaları bitirilmelidir. Bu konuda olumlu yaklaşımlarından dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e ve Akdeniz Belediye Başkanımız M. Mustafa Gültak’a teşekkür ediyoruz.

Maalesef sitemizin sorunları 25 yıldır birikmiş ve kanayan bir yara haline gelmiştir. Yerel yönetimlerimizce başlatılan bu sürecin ısrarlı takipçisi olacağımız bilinmelidir” dedi.

“YENİ SİTENİN TAKİPÇİSİYİZ”

Ayrıca kentin yeni bir nakliyeciler sitesi ihtiyacını da dile getiren Uçar, “Bunun yanında lojistik kenti olan Mersinimize yakışan yeni ve modern bir sitenin kurulması için Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanımız Ayhan Kızıltan önderliğinde bakanımız Lütfi Elvan ve sayın Valimiz Ali İhsan Su’nun çabaları ve Büyükşehir ile Akdeniz belediyemizin uyumlu çalışmaları ile başlatılmıştır. Mersin adına Mersinimize yakışır, yeni ve modern bir nakliyeciler sitesinin kurulması elzemdir. Bu konudaki çalışmalarından dolayı sayın bakanımıza, sayın valimize, sayın MTSO başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Bundan sonraki süreçte; Mersin Nakliyeciler sitesi olarak esnaflarımızın sorunları ve çözüm önerilerimizi kamuoyu ile paylaşmaya ve takipçisi olmaya devam edeceğiz. Tüm yetkililerimizden talebimiz başlatılan bu olumlu çalışmaların Mersin ve esnaflarımız adına fiziki çalışmalara dönüşerek

Tamamlanması en büyük arzumuzdur” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA