GERGİN MAÇTA GALİP ÇIKMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GERGİN MAÇTA GALİP ÇIKMADI


 

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de son haftaya girildi. Haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Silifke Belediyespor'un hemen ardında yer alan Akdeniz Belediyespor ile Erdemli Belediyespor haftanın en önemli maçında puanları paylaştılar. Karacailyas'ta oynanan maçta her iki ekip de maça kontrollü başladı.

Ev sahibi ekip Akdeniz Belediyespor zaman zaman ciddi ataklar gerçekleştirse de konuk takım Erdemli Belediyespor kalesini iyi savundu. 26. dakikada Akdeniz en ciddi atağında aradığı golü buldu 1-0. İlk yarıda başka gol gelmeyince soyunma odasına Akdeniz Belediyespor'un üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıda önce beraberliği ardından da öne geçmeyi planlayan Erdemli, maça hızlı başladı. Çok gecikmeden aradığı golü bularak maça eşitliği getirdi 1-1. Dakikalar ilerledikçe oyuncuların da sinirleri gerilince hakeme itirazlarda arttı. Her iki takım da sinirlerini kontrol edemeyince Erdemli ekibi 2 Akdeniz Belediyespor 1 kırmızı kart gördü.

Gerginlik içinde geçen karşılaşma 1-1 bitti. Akdeniz ligin bitimine 1 hafta kala puanını 59 yaparken Erdemli Belediyespor ise 55 puana ulaşabildi. Normal sezon haftaya oynanacak maçların ardından son bulacak. 1 hafta aradan sonra Play-Off maçları oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA