BU ATEŞ HEPİMİZİ YAKAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU ATEŞ HEPİMİZİ YAKAR!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkartıldığını iddia eden şahıs kendini yaktı! Şahsı itfaiye kurtarırken Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili açıklama yapma gereği duymadı!

Haber Merkezi

Hatay Valiliği önünde “Çocuklarım aç” diyerek kendini yakan Adem Yarıcı’nın ardından Mersin’de, bir vatandaş daha kendini yakmak istedi!

Akşam saatlerinde yanında getirdiği benzin ile Tarsus Belediyesi önünde kendini yakmak isteyen bir şahsı itfaiye ve zabıta ekiplerinin müdahalesi kurtardı. Olay Tarsus Belediyesi Başkanlık ana giriş kapısı önünde yaşandı. İddiaya göre; Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanı olduğu öğrenilen 32 yaşındaki Ahmet Şenol Bakır işten atılmasını protesto etmek için kendini yakmaya çalıştı. 112 ekiplerince Tarsus devlet Hastanesi'ne kaldırılan 32 yaşındaki Bakır"a müdahale yapılırken olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

“Çocuklarım açken bana zarar gelsin” diyen Mersin Büyükşehir Belediyesi mağduru işçi Yarıcı, ikinci derece yanık nedeniyle Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA