BİTSİN ARTIK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİTSİN ARTIK!


 

Boşanmak istediği Ali Altundal tarafından 6 saat rehin alınan Nurcan A. davanın 7’inci duruşmasında yargılama sürecinin uzamasına isyan ederek, "Bitsin artık, ben de çocuklarımda çok yıprandık" dedi. Sanığın avukatı tahliyesini talep etti, mahkeme heyeti davayı erteledi.

GİZEM EKİCİ

Merkez Toroslar ilçesindeki evini, 1 Eylül günü 2 çocuğunu da yanına alarak terk etmek isteyen Nurcan Altundal'ı 6 saat süreyle bıçakla rehin alan Ali Altundal hakkında 'cebir, tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'silahla tehdit' suçlarından açılan davanın 7'nci duruşması görüldü. 

20. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya sanık Ali Altundal, tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Duruşma salonunda ise Nurcan Altundal ve taraf avukatları hazır bulundu. Davaya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi de müdahil oldu.

"BU SÜREÇ BENİ VE ÇOCUKLARIMI ÇOK YORDU"

Duruşmada söz verilen Nurcan Altundal, 7'nci duruşması görülen davanın artık nihai bir karara bağlanmasını istedi. Eşinin cezaevinden çıktıktan sonra kendisine ve çocuklarına zarar vermeyeceğini düşündüğünü dile getiren Nurcan Altundal, "Eşimle boşanma kararı aldık. Onu sinirlendirecek sözler söylemeseydim bu üzücü olaylar yaşanmayacaktı. Bu süreç beni ve çocuklarımı çok yordu. Bitsin artık. Çocuklarım babalarını özlüyor. Dışarı çıktıktan sonra bana be çocuklarıma zarar vermeyeceğini düşünüyorum. Bu nedenle sanığın tutukluluk konusunda takdiri mahkemenin. Şikayetim devam ediyor" dedi.

Müşteki avukatları, sanık Ali Altundal'ın 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanuna göre cezalandırılmasını istedi. Sanık avukatı ise, tahliye talep etti.

Mahkeme başkanı, Adli Tıp Kurumu'ndan istenilen raporunun beklenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi. Sanık Ali Altundal'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA