TURNUVANIN YILDIZI OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TURNUVANIN YILDIZI OLDU


 

Haber Merkezi

Avrupa’nın kategorisindeki en prestijli organizasyonu olarak kabul edilen TBF Uluslararası U16 Yıldız Erkekler Turnuvası’nda, Tarsus Amerikan Koleji (TAC) 9. Sınıf öğrencisi Ege Tan Yıldızoğlu milli formayı giymenin gururunu yaşadı.Konya’da düzenlenen turnuvada Türk Milli Takımı’nda yer alan Yıldızoğlu, takımına kazandırdığı sayılar, asistleri ve ribaundları ile maçın yıldızı oldu. Basketbol fırtınasının estiği TBF Uluslararası U16 Yıldız Erkekler Turnuvası’nın şampiyonu Türkiye olurken, ay-yıldızlı formayı giyen Tarsus Amerikan Koleji (TAC) öğrencisi Ege Tan Yıldızoğlu da turnuvada öne çıkan isim oldu.

 Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) her yıl gerçekleştirdiği, Avrupa’nın kategorisindeki en prestijli organizasyonu olarak kabul edilen turnuvada, Türkiye U16 ve Türkiye U15 takımları mücadele etti. Konya’da düzenlenen turnuvada, şampiyonluk kupasını kazanan takım, rakiplerine büyük üstünlük kuran ay-yıldızlılar oldu.

DİKKATLERİ ÇEKTİ

Slovenya maçında 17.30 dakika süre yer alan Ege Tan Yıldızoğlu; 2 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top çalmayla oynadı. 33 dakika süre görev aldığı Rusya maçında 19 sayı, 5 ribaund, 5 asist, 7 top çalmayla müthiş bir performans gösterdi. Avrupa basketbolunun zirvesinde yer alan ekol ülkelerden Litvanya ile yapılan maçta 33 dakika süre forma giyerken, 13 sayı, 7 ribaund, 7 asist ve 3 top çalmayla oynadı. Sırbistan maçında 24 dakika süre sahada kaldı ve 14 sayı, 7 ribaund, 5 asist ve 4 top çalmayla oynadı. Letonya maçında 19.44 dakikada 8 sayı, 9 ribaund, 7 asist,1 top çalma ile oynadı. Türkiye U15 Milli Takımı ile oynanan maçta ise 12.15 dakika süre görev alan Ege Tan Yıldızoğlu, 3 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 1 top çalmayla oynadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA