TÜFE MERSİN’DE 1 YILDA YÜZDE 12 ARTTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TÜFE MERSİN’DE 1 YILDA YÜZDE 12 ARTTI


 

Tüketici fiyatları endeksi (TÜFE), Mersin’de Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 1,70, bir önceki yıla göre yüzde 12,49 arttı.

Haber Merkezi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Türkiye genelinde aylık enflasyonun yüzde 0,74 oranında arttığı bildirildi. Tüketici Fiyatları Endeksi’nde (TÜFE) 2020 yılı Ocak ayında bir önceki aya yüzde 1,35, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 1,35, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,15 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 14,52 artış gerçekleştiği ifade edildi.

TR62 (ADANA VE MERSİN) BÖLGESİNDE OCAK AYI ENFLASYONU YÜZDE 12,49 OLDU

TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Adana ve Mersin illerinden oluşan TR62 Bölgesi Ocak ayı TÜFE değişim oranları değerlendirildi.

Yapılan açıklamada; Adana ve Mersin illerinden oluşan TR62 Bölgesinde, TÜFE’de 2020 yılı Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 1,70, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 1,70, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,49, ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 15,88 oranında artışın gerçekleştiği belirtildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA