SEHER TOGO KREŞİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEHER TOGO KREŞİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI


 

Tarsus Belediyesi, yapımını tamamladığı Seher Togo Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni törenle hizmete açtı.

Haber Merkezi

Sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalara imza atan Tarsus Belediyesi Yarbay Şemsettin Mahallesi’nde Seher Togo Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışını gerçekleştirerek, belediye hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninde mahalle muhtarı Hakan Çifçi, kreş için belediye başkanına teşekkür ederek, “Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın göreve geldiği ilk andan itibaren bir tek düşüncesi vardı; eğiten, üreten, kültürlü ve sağlıklı Tarsus için, yarınlara umutla bakan bir kent olması için hizmet kalitesini her geçen gün arttırarak gecesini gündüzüne katarak çalışmaktı” dedi.

Tarsus’un köklü ailelerinden olan Seher Togo’nun oğlu Selçuk Togo ise, “Bundan 82 yıl önce Tarsus iş hayatının girişine eğitim dünyası için başlatan annem Seher Togo ismi bugün ne kadar anlamlı ki bir eğitim kurumuna veriliyor. Hem gururluyuz hem de çok mutluyuz. Şimdi ismini yeni bir eğitim dünyasında hizmetine verilecek bir kurumda yaşayacak. Seher Togo Kreş ve Gündüz Bakım Evi” ifadelerini kullandı.

Başkan Bozdoğan da, “Bu kentin en önemli öğesinin eğiten bir kent olması, üreten bir kent olması, sağlıklı ve kültürlü bir kent olması diye baştan beri bir sloganımız vardı. O slogandan asla ödün vermeyeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA