BÜYÜKŞEHİR’DE SULAR DURULMUYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR’DE SULAR DURULMUYOR!


 

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde sular durulmuyor. Önceki hafta bazı daire başkanlıklarına yeni atamalar yapılırken sıra, önceki dönem Başkanı Burhanettin Kocamaz zamanında önemli yetkiler verilen isimlere geldi.

Bir kısmı eski idareci ve yönetici olan çok sayıda ismin ilçelere ataması yapıldı. Bu kapsamda Eski Kültür ve sosyal işler daire başkanı Aşkın Günay Silifke’ye, eski imar ve şehircilik daire başkanı Mustafa Yalın Gülnar’a, eski Genel sekreter yardımcısı Turhan Karadağ Çamlıyayla’ya, eski genel sekreter yardımcısı Hayati Kazaz Gülnar’a, eski destek hizmetleri daire başkanı Mustafa Ateşoğlu Bozyazı’ya, eski zabıta daire başkanı Mustafa Saçıkara Anamur’a, eski etüt projeler daire başkanı Hüseyin Çankaya Aydıncık’a, eski muhtarlık işleri daire başkanı Erkan Arıcı Tarsus’a, eski park bahçeler daire başkanı İlker Taner Pırlak Anamur’a, eski makine ikmal şube müdürü Yusuf Haluk Eroğlu Çamlıyayla’ya, eski insan kaynakları daire başkanı Serdar Tanrıverdi Mut’a, eski spor hizmetleri daire başkanı Tayfun Bozdoğan Gülnar’a, eski Eğitim hizmetleri şube müdürü Memduh Nergiz Mut’a, eski engelliler daire başkanı Hasan Celal Taş Mut’a ve eski Fen işleri daire başkanı Alp Gündoğdu Silifke’ye atandığı iddia edildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA