BAL GİBİ HAFTA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL GİBİ HAFTA


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden ekiplerimiz haftayı galibiyetle kapattı.

ALİ ŞANLI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 15'inci hafta karşılaşmaları sona erdi. Ligde mücadele eden İçel İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 ve Büyükşehir Belediyesi Meskispor maçlarını kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

İÇEL ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

Ligde şampiyonluğun en büyük adayı İçel İdman Yurdu, deplasmanda Kapadokya Göremespor ile karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta zirve yarışında yara alan kırmızı-lacivertliler 87'nci dakikada yeni transferi Hakkı Tosun'un golü ile karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Puanını 36'ya çıkartan kırmızı şeytanlar namaglup liderliğini sürdürdü.

İDMAN YURDU 1925 RÖVANŞI ALDI

Ligde geçtiğimiz hafta derbi maçında İçel İdman Yurdu ile berabere kalan İdman Yurdu 1925, deplasmanda Sorgun Belediyespor ile karşılaştı. Ligdeki ilk maçı sahasında 1-0 kaybeden İdman Yurdu 1925, rövanşı 2-1 aldı. Puanını 25'e çıkartan İdman Yurdu 1925, beşinci basamağa yükseldi.

MESKİ SERİYE BAĞLADI

Lige kötü sonuçlarla başlayan ve zirvenin gerisinde kalan Meski, ligin zayıf ekibi Tüysüzspor ile karşılaştı. Meski, Toroslar sentetik suni çim sahada oynanan karşılaşmayı 5-2 kazandı. Üst üste üçüncü galibiyetini elde eden Meski, puanını 20'ye çıkarttı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA