MERSİNGÜCÜ’NDE BAŞKAN NAS, GÜVEN TAZELEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNGÜCÜ’NDE BAŞKAN NAS, GÜVEN TAZELEDİ


 

Haber Merkezi

Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü, Akdeniz Belediyesi Konferans Salonunda, 4. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Divan Başkanlığını Levent Özbay’ın, başkan yardımcılığını Hasan Tüzün’ün, katip üyeliklerini ise Yılmaz Akbaş’ın ve Fatma Çakar’ın yaptığı olağan genel kurul toplantısı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Okunan İstiklal Marşı’ndan sonra açılış konuşmasını yapan başkan Ahmet Nas, amaçlarının sporda önce ahlak ve maneviyat düsturuyla, ahdine, akdine, sözüne sadık, özü, sözü bir sporcu nesiller yetiştirmek olduğunu ifade etti. “Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde birçok alanda ilklere imza atmayı başardık.” diyen Nas, imam hatip liseleri arasında, 10 farklı branşta, Mersin’de ilk kez geleneksel ve modern spor oyunları projesini Mersingücü GSK’nın hayata geçirdiğini kaydetti. “Mersin Valiliği’nin, Akdeniz Kaymakamlığı’nın, Akdeniz Belediye Başkanlığı’nın, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nün, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ve Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü’nün işbirliğiyle geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ve içeriği bakımından Türkiye’de bir ilk olan Akdeniz Kardeşlik Ligi’nin bu yıl 2.’sini gerçekleştireceğiz.” diyen ve bağımlılıkla mücadele kapsamında tiyatro oyununu sergilediklerini ifade eden Ahmet Nas, kültür, sanat ve spor alanında gerçekleştirdikleri faaliyetlere destek veren herkese teşekkür etti.

Yönetim kurulu faaliyet raporunun Mehmet Sönmez tarafından ve denetleme kurulu faaliyet raporunun Eyüphan Acar tarafından okunduğu genel kurulda yeni dönemde görev alacak isimler de belirlendi. Ahmet Nas’ın başkanlığında tek listeyle yapılan seçimde oy birliği ile yeni yönetim kurulu belirlendi, buna göre yeni dönemde Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü’nü yönetecek liste şu şekilde oluştu:

Ahmet Nas, Mehmet Sönmez, Levent Özbay, Hasan Tüzün, Eyüphan Acar, İsmail Gül, Mevlüde Karakaya, Behlül Kök, Ahmet Gümüş, Ömer Gürkan, Fatma Çakar


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA