KOYUN CAN KASAP ET DERDİNDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOYUN CAN KASAP ET DERDİNDE!


 

Zemini çatlayan Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi’nde son olarak ÇED skandalı yaşanırken, iş dünyası projeden fayda sağlama peşinde!

HEDİYE EROĞLU

Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin hukuken geçerliliği olmayan uygulamalarla kurulduğu iddiaları günden güne artarken, iş dünyasının gözü alacağı payda!

Son olarak Ankara Sanayi Odası (ASO) Nükleer Enerji Kümesi, Akkuyu Nükleer Enerji Santrali’ni ziyaret etti. ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve beraberindeki heyet ayrıca, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile Yönetimini ziyaret etti.

Ziyarete, Başkan Kızıltan’a Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Sefa Çakır, Meclis Başkan Yardımcısı Yakup Gitmiş ile Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Çani, Ahmet Belice, Çetin Kanar, Nedim İkanç ve Yalçın Darıcı eşlik etti.

Ankara Sanayi Odası Nükleer Enerji Kümesi hakkında bilgi paylaşımın yapıldığı ziyarette, yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA