ERMAN TİCARİ ARAÇLAR HİZMETE GİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERMAN TİCARİ ARAÇLAR HİZMETE GİRDİ


 

Bünyesine Renault Trucks’ı katan Mersin’in köklü kuruluşlarından Erman Grup, Erman Ticari Araçların açılışını gerçekleştirdi.

HEDİYE EROĞLU

Erman Ticari Araçlar ve Renault Trucks Türkiye, Mersin’de yeni bir işbirliğine imza attı. Erman Ticari Araçlar, yeni yatırımları doğrultusunda bölgede Renault Trucks yetkili satış ve satış sonrası bayisi olarak yeni kurduğu tesisini Akdeniz İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde hizmete sundu.

Renault Trucks Dünya Başkanı Bruno Blin, Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Erman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz ve Genel Müdürü Emrah Deniz’in ev sahihi olduğu açılış törenine; Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile çok sayıda davetli katıldı.

GÜVEN VEREN YATIRIM

Törende ilk olarak söz alan Erman Grup Genel Müdürü Emrah Deniz, grup şirketlerinin temel özelliklerinden birisinin durgunluk dönemlerinde ülke sevgisinin gereği olarak daha çok yatırım yaparak topluma güven aşılamak küçük de olsa piyasayı hareketlendirmek olduğunu söyledi. Deniz, “Bu tesisimizi 80 günde gece gündüz demeden tamamlayan, çalışan herkese minnettarım” dedi.

Ticari hayatına 1983'te başlayan ve bugün Renault Trucks'ı da bünyesine katarak yoluna devam eden şirketin sorumluluğunun bilinci ile hizmet verdiğini aktaran Deniz, “Güzel kentimiz Mersin ile güzel ülkemiz Türkiye'ye değer katmanın sevinci ile heyecanını yaşıyoruz. Bizler özgüven sahibi, yüksek teknolojiye odaklı ve seçici bir şirketiz. Her konuda Avrupa Kalite ve Mükemmellik Modeli ilkelerine göre çalışacak servisimizin en iyi hizmeti vereceğimize söz veriyoruz. Ticari araç sektöründe ‘iyi araç’ ve ‘7/24 iyi servis’ ayrılmaz ikilidir. Halk arasından ‘esnaf servis’ anlayışımıza Renault Turcks'ın müşteriye verdiği değeri de katarak markayı Mersin'de en iyi yere getireceğimizden emin olunuz. 2020 de markanın Türkiye'de yakaladığı başarı performansını ve pazar payı artışını Mersin’de de yakalamamız çok hızlı olacaktır” dedi.

ERMAN GRUP’UN BAŞARISININ KAYNAĞI MÜKEMMİLLİK

Erman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz de, konuşmasında lojistik sektöründe oldukça deneyimli olduklarını belirterek, “Erman Grup olarak Erman lojistik, Erman Ticari araçlar, Express Frigo ve ED Sigorta'dan oluşan dört şirketimiz ile uluslar arası soğuk zincir lojistiği, yaş sebze meyve yetiştiriciliği ve dış ticareti, sigorta acenteliği ve Türk Standartlar Enstitüsü'ne bağlı olarak ADR ve FRC denetim ve belgelendirme alanlarından ticari faaliyette bulunmaktayız. Çalışma hayatımızda işlerimizin gereği olarak becerebildiğimiz ölçüde kısa adı EFQM olan Avrupa Kalite ve Mükemmellik Modelini uyguluyoruz. Başarımızın kaynağı olan Kalite ve Mükemmellik model ile birlikte ailem, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızın da katkıları memnuniyet düzeyindedir” diye konuştu.

Mersin'in, Türkiye'nin hinterlandı İstanbul ile birlikte en büyük ve yıldız sektörü lojistik olan bir kent olduğunu vurgulayan Deniz, “Mersin hinterlandını ve lojistik sektörünü en iyi bilen ve iç içe yaşayan gruplardan biriyiz. Özellikle lojistik sektörü ile araç pazarının sentez ve analizini sürekli, yapan, güçlü ve zayıf yanlarını bilen bir grubuz. Hedef ve amaçlarına odaklı, alıcı ve satıcı olmamız dolayısıyla yüksek empati kurabilen grubumuza Renault Trucks'ın servi ve satış yetkisi verdiniz. Bunu bize güven olarak algılıyoruz. Türkiye ve coğrafyasında geniş hinterlanda sahip Türkiye'nin şirin kent Mersin'de Renault'un emin ellerde olduğundan emin olunuz. Bu aynı zamanda taahhüdümüzdür. Renauşt Tracks Yönetimi, Renault Finans (RTF) ve bayi üçlüsü; sinerji ve işbirliği ile hedef odaklı hareket ettiği taktirde üstün başarı sağlayacağımıza güvenin Başarılı olacağımıza ve sizler nezdinde itibarımızı koruyacağımıza eminim” dedi.

“ERMAN TİCARİ GRUP, HERHANGİ BİR BAYİ DEĞİL, AYNI ZAMANDA LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ BİR OYUNCUSU”

Renault Tracks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine de konuşmasında Erman grubun Renault Trucks'un bölgedeki bayisi olmadan çok önce lojistik sektöründe çok önemli ve başarılı oyunculardan birisi olduğunu anımsatarak, “Uzun zamandır bizim hedefimizde böyle başarılı ve önemli bir firmaya ürünlerimizi satabilmekti. Bunu da geçtiğimiz yıl başarabildik. Lojistik konusunda ne istediğini bilen, hedeflerini, hesabını kitabını çok iyi yapabilen bir firmaydı. Kendisini Renault Trucks ürünleriyle ve hizmetleriyle tanıştırdığımız zaman sonuç kendiliğinden geldi. Burada bulunan lojistik firmaları için önemli olan Erman Ticari Grubu araçları sadece herhangi bir bayi değil, aynı zamanda lojistik sektörünün önemli bir oyuncusu.

Sizlerin işlerini, dertlerini bilen bir hizmet sağlayacaktır. Biz Renault olarak 20 yıldan bu yana kendi şirketimizle faaliyet gösteriyoruz. Mersin bizim için her zaman önemli bir bölge oldu. Burası İstanbul’dan sonra Türkiye'de en önemli ikinci lojistik merkezi. 2019 senesi zor ekonomik şartlara rağmen, Renault Trucks olarak iyi bir yıl geçirdik. Çekici satışlarından Türkiye'de birinci marka olduk. Burada Erman Grubunun dört dörtlük servis hizmeti ile ve Renault Trucks'ın finans hizmeti de eklendiğinde çok başarılı günlere doğru gideceğimizden hiç şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

“MERSİN BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÖNEMLİ BİR BÖLGE OLDU”

Renault Tracks Dünya Başkanı Bruno Blin de, “Erman Ticari Araçlara kısa sürede bu mükemmel tesisi yaptıkları ve yatırım için tebrik ediyorum. Mükemmel hizmet vereceklerine inanıyorum. Çok doğru noktada yapılmış mükemmel bir tesis. Rekor denecek bir sürede inşa edildi. Biz Renault Trucks olarak dünya çağında bin 400'den fazla noktada müşterilerimize lojistik firmalarımıza hizmet vermekteyiz. Ve biz tamamen müşterilerimizin başarısına ve ürünlerimizle mükemmel bir deneyim yaşamasına odaklanmış bir markayız. Bu yüzden aynı görüşleri paylaşan Erman Ticari Araçlarla, Ermen Grubuyla beraber olmaktan son derece

mutluyuz. Çünkü kendilerinde bulunan lojistik tecrübesi ve altyapısı mükemmel hizmet vermek için çok işimize yarayacak. Türkiye lojistik dünyası için her zaman çok anahtar bir öneme sahip. Bu hem Türkiye'nin ülke olarak büyüklüğünden hem de lojistik sektörü olarak dünyada önemli bir yere sahip olmasından dolayı potansiyeli yüksek bir ülke. Türkiye'deki müşterilerimizle devamlı iletişim içinde olmak farklı bir deney ve farklı bir keyif veriyor” dedi.

MERSİN’DE ÖNEMLİ YATIRIMLAR HAYATA GEÇİYOR

Açılış programı öncesi bir konuşma gerçekleştiren Vali Ali İhsan Su da; kentte her alanda yaşanan gelişmelere değinerek hem kamu sektöründe hem de özel sektör bazında çok önemli yatırımların hayata geçirildiğini kaydetti.

Konuşmasının devamında ilin dinamik bir şehir olduğunu aktaran Vali Su; “Bir yandan kamu sektöründe yapılan yatırımlar ve hizmetlerin hız kesmeden devam ederken diğer taraftan ise özel sektörde, iş dünyamızın güzide insanları önemli yatırımları ilimize kazandırıyor. Bizler iş dünyamıza gereken kolaylıkları sağlıyor, yapılacak yatırımların önünü açıyoruz” dedi.

Lojistik sektörünün de kent açısından en önemli sektörlerden bir tanesi olduğunu dile getiren Vali Ali İhsan Su, ülkemizin en büyük limanının ve Türkiye'nin ilk serbest bölgesinin ilimizde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Yapılan yatırımlarla kente imkân ve istihdam sağlayan iş insanlarını kutlayan Vali Su, konuşmasının devamında; “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu müessesenin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Açılış konuşmalarının ardından Vali Su ve beraberindeki heyet tarafından kurdele kesilerek iş yerinin açılışı gerçekleşti. İşyeri hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Ali İhsan Su, hayırlı olsun dileklerini ileterek, bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Plaket takdimi ile devam eden program, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA