HESAPLAR KARIŞTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HESAPLAR KARIŞTI!


 

İçel İdman Yurdu ile İdman Yurdu 1925’in berabere kalması, lider Ceyhanspor’un ekmeğine yağ sürdü!

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Mersin temsilcilerinden İçel İdman Yurdu ile İdman Yurdu 1925 resmen bir birlerini yediler. İkinci yarının il maçında Mersin derbisinde karşı karşı gelen İçel İdman Yurdu ile İdman Yurdu 1925 1-1 berabere kalarak lider Ceyhanspor'un ekmeğine yağ sürmüş oldular.

Bu sezon şampiyon olmak için yola çıkan ancak şuana kadar sergilediği futbol ile tartışılan İçel İdman Yurdu kötü oynadığı maçta 2 puan bırakarak Ceyhanspor ile puan farkının oluşmasına neden oldu. Lider Ceyhanspor'un 2 puan gerisine düşen Kırmızı Lacivertli ekip ikinci yarının ilk maçında berabere kalarak az olan kredisini erken kullanmış oldu.

Şampiyonluk yolunda İçel İdman Yurdu'na bir bakıma çelme takan İdman Yurdu 1925 ise Meskispor iel puan farkını 4'e indirdi. Her iki takımında sonuçtan memnun olmadığı maç seyircisiz oynandı İçel İdman Yurdu 26 Ocak 2020 tarihinde Pazar günü saat 14:00’de Kapadokya Göremespor ile oynayacak. İdman Yurdu 1925 ise Sorgun Belediyespor'a gidecek.

YÜKSELİŞ SÜRÜYOR

İlk yarının bitimine bir kaç hafta kala takımın başına gelen, oynattığı pozitif futbol ile dikkatleri çeken Meskispor, Mehmet Atay hoca yönetiminde ligin güçlü ekiplerinden Sorgun Belediyespor'u 2-1 yenerek yükselişini sürdürdü. Maçın başlarında 1-0 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan, rakibine karşı baskılı oynayan Mavi Beyazlı ekip zorlansa da galip gelmesini bildi.

İl sıralamasında İdman Yurdu 1925 ile çekişen Meskispor galip geldiği haftada rakibinin berabere kaldığı haberi Kulübe çifte bayram yaşattı. İkinci yarının ilk 3 haftasında evinde oynamak gibi büyük bir fikstür avantajına sahip olan Meskispor hafta sonu evinde Tüysüzspor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA