KÜBRA ÖĞRETMEN İÇİN DAYANIŞMA ÇAĞRISI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KÜBRA ÖĞRETMEN İÇİN DAYANIŞMA ÇAĞRISI!


 

Öğretmen Kübra Aşkın cinayetinin 23 Ocak’ta görülecek üçüncü duruşmasına günler kala açıklama yapan avukat Sevim Küçük, “Mahkemeden adalet, Mersin halkını da dayanışmaya bekliyoruz” dedi.

GİZEM EKİCİ

Mersin Yenişehir İlçesi’nde 14 Şubat gecesi, Çamlıbel Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Kübra Aşkın, aracıyla seyir halindeyken kendisini takip eden eski kocası Davut D. tarafından araçla önü kesildikten sonra tabanca ile vurularak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı daha sonra polise teslim olurken yargılama süreci 23 Ocak’ta yapılacak olan üçüncü duruşma ile devam edecek.

10 Eylül’de yapılan ikinci davaya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi de müdahil olmuştu. Sanık Davut D. hakkındaki iddiaları kabul etmeyen merkez, Kübra Aşkın’ın ailesi yürekleri dağlayan ifadelerle sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istemişti. İddia makamı sanığın tutukluluk halinin devam etmesini talep ederek müebbet hapis cezası verilmesini istemişti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek davayı 23 Ocak’a ertelemişti.

Kübra Aşkın’ın ailesinin avukatı Sevim Küçük, emniyetin olayla ilgili ihmalleri olduğuna dikkat çekerek kayı kamera görüntülerinin akıbetinin öğrenilmesini talep etmişti. Üçüncü duruşma öncesi herkesi dayanışmaya çağıran Küçük, “Mahkemeden adalet, Mersin halkını da dayanışmaya bekliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA