SİLİFKE’YE NAZAR DEĞDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE’YE NAZAR DEĞDİ!


 

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Kümede şampiyonluğa koşan lider Silifke Belediyespor, Akdeniz Belediyespor karşısında hesaplamadığı bir yenilgi aldı. Çok kötü bir oyun sergileyen Silifke Belediyespor, rakibine 3 -0 yıkılırken, puan farkı 9 düştü.

Silifke Belediyespor sahaya; Mustafa Kısa, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, Ahmet Bağış, Mert Yarar, Tufan Esin, Özcan Özdemir, Arda Kılıç, Ramazan Zengin, Hacı Ali Geser, İbrahim Gök on biri ile çıktı.

İlk yarı 1-0 Akdeniz Belediyespor'un üstünlüğü ile geçilirken, Silifke Belediyespor ikinci yarıda da yediği gollerle sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Hesapta olmayan bir yenilgi aldıklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Sahada kötü bir oyun sergiledik. Futbolcularımız kendi kimliklerini sahaya yansıtamadı. Bu maç nazar boncuğu olsun. İnşallah diğer maçlarımızı alarak şampiyon olacağız. Bizleri deplasmanda destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz."dedi.

Sahada  tutuk bir oyun sergilediklerini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"Maça iyi hazırlandık ama sahada istediğimiz oyunu sergileyemedik. Oyun olarak kötüydük ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Bu maçı unutup Çarşamba günü oynayacağımız Toroslar Belediyespor maçını kazanıp puan farkını koruyacağız." dedi.

MAVİ YENGEÇLER, TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI!

Silifke Belediyespor'un taraftar grubu Mavi Yengeçler deplasmanda ve iç saha maçlarında takımlarını yalnız bırakmazken, 12. adam olarak her zaman görevlerini yapıyorlar.

ÇARŞAMBA TOROSLAR BELEDİYESPOR GELİYOR!

Silifke Belediyespor Çarşamba günü Silifke Şehir Stadında saat 14:00'da Toroslar Belediyespor karşılaşacak.

SİLİFKE'YE 2 GALİBİYET, 1 BERABERLİK YETİYOR!

Mersin Süper Amatör Kümede Şampiyonluk yolunda son 5 haftaya girilirken 9 puan farkla 58 puanla lider olan Silifke Belediyespor’un kalan maçları şu şekilde; Toroslar Belediyespor, Tarsusgücü(D), Mut İdman Yurdu, Gülnar Belediyespor(D), Karacaİlyas Veteranlarspor. Silifke Belediyespor 5 maçtan 2 galibiyet 1 beraberlik aldığında rakiplerinin ne yaptığına bakmaksızın matematiksel olarak Şampiyonluğunu ilan ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA