ROT BALANS ŞANZIMAN,HALİMİZ DUMAN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ROT BALANS ŞANZIMAN,HALİMİZ DUMAN!


 

Mersin’de altyapı eksikliği oto sanayinde patlamaya neden oldu! Vatandaş isyanını, “Rot balans şanzıman, halimiz duman!” diyerek anlattı.

HEDİYE EROĞLU

Mersin’de geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağışlar altyapı eksikliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Adeta köstebek çukurları ile dolu yollar trafiği tehlikeye atarken pek çok aracın da büyük maddi zarar görmesine neden oldu. Aracı zarar gören vatandaşlar soluğu oto sanayide aldı.

Kentin en yeni yerleşim alanlarından kırsal mahallelerine kadar hemen hemen tüm bölgelerde araçları yollarda oluşan çökmeler ve çukurlar nedeniyle büyük zarar gören vatandaşlar, tüm bunların üzerine bir de doğalgaz çalışmalarıyla delik deşik edilen sokakların eksiklerinin giderilmesi için yetkililere seslendi.

Oto sanayi esnafı da vatandaşın haklı isyanına destek verdi. Gazetemize konuşan bazı esnaflar birçok arızanın altyapı eksikliğinden kaynaklandığını doğrulayarak, yapılan harcamaların milli servet niteliğinde olduğunu belirterek, Mersin’in bu anlamda bölgesindeki en kötü durumdaki iller arasında yer aldığını vurguladılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA