MTOSB’NİN KADIN SANAYİCİSİNE ‘ROTARY MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ’ VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTOSB’NİN KADIN SANAYİCİSİNE ‘ROTARY MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ’ VERİLDİ


 

Haber Merkezi

Mersin, Tarsus, Akdeniz, Kızkalesi, Olba ve Silifke Rotary Kulüpleri’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen  “Rotary Meslek Hizmet Ödülleri” Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Düzenlenen ödül törenine; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Rotary 2430. Bölge Guvernörü M. Hakan Karaalioğlu, Mersin Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, sanatçı Mabel Matiz, Rotary Dönem Başkanları ve üyelerinin yanı sıra birçok seçkin davetli katıldı.

İş ve meslek yaşamında en iyiye, güzele ve doğruya özendirmek için, etik değerlerini bozmaksızın, fedakârlıkla hizmet ederek mesleki başarıyı yakalamış; ya da mesleğinde özel bir başarı elde etmiş kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkıları da değerlendirilerek verilen ödüller arasında Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerinden Berrin Dalkılıç Mis’te yer aldı.

Ödülünü Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’nin elinden alan sanayici Berrin Dalkılıç Mis, “Önce ülkemiz daha sonra Mersin için üretmeye, istihdam yaratmaya devam edeceğiz. Her geçen gün büyüyen MTOSB ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

MTOSB Başkanı Sabri Tekli ise yaptığı konuşmada, “Bu tür ödül törenlerini önemsiyoruz. Bu ödüller sanayicilerimizin motive olması adına önemli. Yıllardır sürdürdüğü başarılı çalışmalardan dolayı ödüle layık görülen kadın sanayicimiz Berrin Dalkılıç Mis’i de ayrıca tebrik ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA