FATURA İSYANI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FATURA İSYANI!


 

Hükümetin elektrik fiyatları, belediyenin su ücretlerine yaptığı zamlar ile kabaran faturalar halkı isyan ettirdi!

HEDİYE EROĞLU

Ekonomik dar boğaz pençesindeki vatandaş hükümetin elektrik fiyatları, belediyenin su ücretlerine yaptığı zamlar sonucu kabaran faturalara isyan etti.

Mersin’de yılın ilk elektrik ve su faturalarının abonelere ulaştırılması ile sosyal medyaya halkın isyanı damga vurdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün, yeni su aboneliklerinde yapının emlak vergisi tutarının yüzde 2’si oranında altyapı katılım bedeli almasına yönelik kararı tepki çekmişken zamlı faturalar eleştiri oklarını yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne yöneltti.

Özellikle MESKİ’nin her ay faturalara sayaç bakım ücreti yansıtmasına tepki gösteren çok sayıda vatandaş Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i topa tuttu.

Öte yandan EnerjiSA aboneleri de kabarık faturalara da isyan eden çok sayıda vatandaş sosyal medyada konuyu gündeme taşıyarak tepkisini dile getirdi. Asgari ücretin 2 bin 324 TL olarak belirlendiği ülkemizde yoğun kış günlerinde bin TL gibi faturalarla karşılaşan vatandaşlar, “Fabrikamı işletiyoruz ev mi geçindiriyoruz belli değil” diyerek, hükümete tepkisini dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA