BİR ADIM GERİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR ADIM GERİ!


 

ALİ ŞANLI

Çukurova Basketbol Organizasyonu sosyal medya hesaplarında bir gönderi paylaşarak, sezonun kalan kısmında odaklarının Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) olacağın duyurdu.

Sezon başından beri yaşanan sakatlıkların takımı olumsuz etkilediğini belirten Çukurova Basketbol Yönetimi, “2019-2020 sezonunun ilk yarısında, hem Herbalife Nutrition KBSL’de, hem de EuroLeague’de kendimize yakıştıramadığımız bir performans gösterdik.

Yönetim kurulumuzla yaptığımız toplantıda, şehrimiz Mersin’in tüm hayallerini sırtında taşıyan bir takım olarak, bu durumla ilgili bir karar alma durumumuz belirdi” diye açıkladı.

Yaşanan sakatlıkların ardından Mersin’in markası olan takımı, önceki sezonlardaki zafere ulaştırmak için KBSL’ye odaklarını duyuran yönetim, “Dolayısıyla, EuroLeague mücadelemizdeki kalan maçlarımızda, ağırlık olarak genç oyuncularımıza süre vereceğimizi taraftarlarımıza ve kamuoyunun bilgisine sunarız” diye duyurdu.

İleri gidebilmek için bazen geri adım atmak gerektiğini de vurgulayan yönetim, “Şehrimiz Mersin’in tüm paydaşları ve taraftarımız emin olsun ki, KBSL’yi bu sezon da şehrin gurur duyacağı bir başarıyla tamamlayıp, şehrimizin adını yine tüm Türkiye’ye duyuracağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA