KORKUTAN PATLAMA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KORKUTAN PATLAMA!


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde, devlet hastanesinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tarsus Devlet Hastanesinin ısıtma soğutma ünitesinin bakım ve onarımının yapıldığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Patlamada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Olay yerine ulaşan polis ekipleri patlamanın meydana geldiği alanı güvenlik kordonunu aldı.

Yaralanan Hakkı Gökbük, Ömer Yıldırım, Bülent Çamlı ve Mehmet Sümer hastanede tedavi altına alındı.

BİR PERSONELİN DURUMU AĞIR

Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Emre Direk, yaptığı açıklamada, yaralılardan birinin durumunun ağır olması nedeniyle acil ameliyat alındığını ve hayati tehlikesinin devam ettiğini vurgulayarak, "Yaralılardan bir tanesi el yaralanması diğer 3 yaralı ise hafif yaralanma sebebiyle tedavi altına alındı. Yaralılardan bir tanesi yüz yanığı sebebiyle Mersin Şehir Hastanesi'ne sevk edildi" dedi.

VALİ SU YARALILARI ZİYARET ETTİ

Patlama yerinde incelemede bulunan Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, yaralılara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Vali Su, “Bir klimanın motorunu tamir ederken, motor üzerinde gaz patlaması nedeniyle olay meydana geldi. 5 arkadaşımız yaralandı. Allah'a şükür can kaybımız yok. 1 arkadaşımızın durumu ağır ameliyatta, 1 arkadaşımızın parmaklarında sıkıntı var. 1 arkadaşımız Mersin Şehir Hastanesine kaldırıldı. Gözetim altındalar. Hastanemizin işleyişinde herhangi bir sıkıntı yok” dedi.

Öte yandan, patlamada yaralanan teknisyenlerden Hakkı Gökbük'ün hayati tehlikesi devam ederken, Ömer Yıldırım hastanede yanık ünitesi olmadığı için Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yaralılardan Mehmet Sümer, Bülent Çamlı ve Hüseyin Aydın’ın tedavileri ayakta yapıldı.

Vali Ali İhsan Su, Kaymakam Kadir Sertel Otcu ve Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, hastanede olan yaralılara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA