CHP TARSUS’TA VARAL’A EMANET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP TARSUS’TA VARAL’A EMANET


 

Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe örgütünün 12. olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde genel merkez tarafından parti ilçe başkanlığı görevine atanan avukat Ozan Varal, olağan genel kurul toplantısında da delegelerin desteğini alarak “güvenoyu” kazandı.

Kongrede konuşan Başkan Av. Ozan Varal, birlik mesajları vererek, “Her zaman kavgasız, gürültüsüz, herkese eşit mesafede, adil olarak görev yapacağım” dedi.

Olağan Genel Kurula Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Cengiz Gökçel ile Alpay Antmen, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, eski vekiller Ali Oksal, Edip Özgenç ile Serdal Kuyucuoğlu, oda, dernek, kooperatif ve STK’ların başkan ve yöneticileri, partili delegeler, üyeler ve vatandaşlar katıldı. İlçe kongresine katılımın yüksek olduğu görüldü.

Aşiyan 1 düğün salonunda gerçekleştirilen ilçe kongresinde divan başkanlığını Mersin eski Milletvekillerinden Hüseyin Çamak yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan olağan genel kurul toplantısında gündem maddeleri tek tek görüşüldü, ibra edildi.

“HEDEFİMİZ GENEL İKTİDAR OLMAK”

Partililerin yoğun alkışları arasında kürsüye çıkan CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Büyükşehir ve Tarsus Belediyesiyle uyum içerisinde çalışarak vatandaşa hizmet götüreceklerini kaydederek, “Partimizin yerelde ve genelde iktidar olmasından başka hiçbir gaye ve hedef içerisinde olmayacağımıza söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Ozan Varal, “Ben sizlerin arasından biriyim. Siyaseti hep bir aile olma duygusuyla yaptım. Başarılıysam ailemle bir arada olduğum için başarılıyım. Bizler başarılı olacaksak sizlerle birlikte bir aile olduğumuz için başarılı olacağız. Çünkü sizler benim ailemsiniz.

Bundan böyle sorun üreten bir örgüt değil, çözüm üreten bir yapıda örgüt çalışma modeli kuracağız. Güzelim ülkemizde işsizlik, fakirlik, adaletsizlik, haksızlık, kadınlara şiddet, her türlü ayrımcılık, yoksulluk son bulana kadar, yani CHP iktidar olana dek, sahada sokakta birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Geçici görevleri boyunca 500 yeni üye kaydı yaptıklarını belirten Varal, “Geçici göreve başladığımız günden bugüne bir ayda, 500’e yakın, özellikle genç ve kadın ağırlıklı yurttaşlarımızın partimize üye olmak için geldiklerini, salonlarımızın günün her saati dolup taştığını, memnuniyetle ifade etmek isterim. Bizler partimizi büyüteceğiz, güçlendireceğiz. Birliği, huzuru, barışı, kardeşliği egemen kılacağız ve CHP’yi birlikte iktidara taşıyacağız” dedi.

“HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE OLACAĞIZ”

Sloganlar eşliğinde konuşan CHP İlçe Başkanı Ozan Varal, “Tarsus’ta gidilmedik köy ve mahalle, sokak; sıkılmadık el bırakmayacağız demiştik. Ben ve arkadaşlarım bir aylık geçici görev süremizde 179 mahallede, bizzat mahallelere giderek delege seçimleri yaptık. Ayrıca ben ve arkadaşlarım Gülek’ten Bahşiş’e, Sandal’dan Yeşiltepe’ye, Hacı Hamzalı’dan Yenice’ye, kısa sürede Tarsus’un kırsal bölgelerinin tamamına bizzat giderek partimizi ve belediyelerimizin çalışmalarını anlatarak, sorunları yerinde dinledik, notlarımızı aldık ve takibimizi yaptık. Yeni dönemde de görev yaptıkları mahallelerinin abisi, ablası, başkanı muhtarlarımızı, esnaf odası ve borsasını, bütün sendikaları, ayrım yapmaksızın ülkemiz ve insan yararına çalışan, üyelerinin siyasi görüşü ne olursa olsun bütün derneklerimizi, kahvehaneleri, pazarları ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu.

İŞTE YÖNETİM

Konuşmaların ardından tek listeyle seçimlere gidildi. 397 delegesi bulunan Tarsus CHP’de, 12. olağan genel kurul sonrasında yeni yönetim kurulu şu şekilde belirlendi:  Ozan Varal, Yağmur Arslan, Hüseyin Ak, Gülay Avcı, Niyazi Azimet, Murat Çeliker, Kadir Doğan, Haluk Gülbahar, Özay Güngör, Hülya Midem, Menderes Polat, Alpay Savcı, Hasan Sel, Selahattin Şahin, Murat Topçuoğlu, Hüseyin Uğur ve Erhan Yıldırım.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA