“SELDEN ZARAR GÖREN ESNAFIN YARASI SARILMALI” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SELDEN ZARAR GÖREN ESNAFIN YARASI SARILMALI”


 

Haber Merkezi

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin’de yaşanan sel felaketinde zarar gören sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaşanan şiddetli yağıştan kaynaklı meydana gelen sel felaketinde Tırmıl, Erdemli ve Kocahasanlı sanayi sitesi esnafının büyük oranda zarar gördüğünü belirten Başkan Dinçer, “Selden zarar gören esnafımızın ekmek teknesinin yeniden çalışır hale gelmesi için ödeyemediği borçları ötelenmeli, SGK ve vergi borçlarında erteleme yapılmalı” dedi.

Başkan Dinçer, beraberinde bulunan Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak ile birlikte ilk etapta Tırmıl Sanayi sitesini ziyaret ederek, Tırmıl Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İlhan Çokgün ile birlikte selden zarar gören site esnafını tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Dinçer daha sonra ise Erdemli Sanayi sitesine geçti. Burada Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile Erdemli Sanayi Sitesi Başkanı Ali Öngel tarafından karşılanan Başkan Dinçer, yaşanan afetten zarar gören sanayi esnafına geçmiş olsun dileklerini iletirken, yaraların sarılması için ilgili yerlerle acilen temasa geçeceklerini vurguladı.

Dinçer daha sonra ise selden zarar gören Kocahasanlı sanayi sitesini ziyaret ederek Site Başkanı Bekir Şahin’den zararla ilgili bilgi aldı. Başkan Dinçer beraberindeki ekiple zarar gören sanayi esnafını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA