DESTEK ALAMIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DESTEK ALAMIYOR!


 

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren İçel İdman Yurdu transfer için kentten destek bekliyor.

ALİ ŞANLI

Mersin’in etrafında birleştiği, kentin sporda marka olma yolunda hızla ilerleyen takımı İçel İdman Yurdu, kendi imkanları ile ayakta durmaya çalışıyor. Antalya’da yaklaşık 15 günlük kampın ardından kente gelerek çalışmalarını burada sürdüren Kırmızı Lacivertli ekip, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci grupta averaj ile 2’nci olmasına rağmen kentten yeterince destek göremiyor.

Belediye başkanları, kentten kazanan iş insanları ve sivil toplum örgütlerinin İçel İdman Yurdu’na mesafeli durmaları en çok takıma kayıtsız, şartsız destek olan taraftarları üzüyor. Takıma büyük takviyeler yapmayı planlayan yönetimin en büyük sorunlarından biri ekonomik güçsüzlük olarak öne çıkıyor. İçel İdman Yurdu yönetimin verdiği paranın dışında tek kuruşun girmediği kulüp, spor camiasından da ilgi bekliyor. Tesis sorununu kısmen de olsa çözen Kırmızı Lacivertli ekip, kenti yönetenlerden maddi manevi destek göstermemesi, şampiyonluk yarışında yalnız bırakılması sabırların taşmasına neden oluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA